Kika in i Iggys barnrum innan vi flyttar!

DSC02014

Nu är det exakt tio dagar kvar tills vi lämnar denna lya för gott, så jag passar på att bjuda på det sista inredningsinlägget härifrån – Iggys rum! ✨

DSC02015

Eller, Iggys och Iggys. I 90-sängen ovan sover både jag, Tintan och Igster – så jag får nog lov att säga att det är lika mycket mitt rum som hans. 😂 CAN´T F*CKING WAIT tills vi flyttar och jag får en STOR säng och ett EGET space. 🙌🏻

inspiration barnrum iggy vanja wikström lägenhet 2

Tycker rummet är urgulligt. Det ser dock inte ut såhär ÖVERHUVUDTAGET längre, då många mycket av möblerna härinne nu sålts och hittat nya hem. Dessutom är det flyttkaos. Men när jag tog de här bilderna var det så fint, så fint. 👹 Kommer sakna Iggys fina kakelugnsbokhylla.

inspiration barnrum iggy vanja wikström lägenhet 3

Även detta urfina skåp kommer att få stryka på foten när vi flyttat. På grund av snedtaken och ett gäng vinklar blir det absolut bäst/mest effektivt att platsbygga mycket i det som blir kidsens rum i vindslyan. Därför gör vi oss av med även detta skåp. Men det får följa med till en början så att vi har någonstans att förvara lite grejer + ge lite mysfaktor i renoveringskaoset.

inspiration barnrum iggy vanja wikström lägenhet 4

Gunghästen Piotr får däremot följa med till vindslyan. Den har Iggy haft kul på, hoppas Tintan också kommer tycka om den. Piotr var det första gemensamma inköpet jag och Niklas gjorde när vi flyttade ihop för 10 år sen. Vi haffade den på någon loppissajt. Hade varken köksbord eller soffa – men vi hade Piotr.

Glömmer aldrig när en av mina vänner var på besök hemma hos oss, tittade på vår vackert slitna gunghäst och uttryckte sin irritation över att den gamla hyresgästen tydligen inte orkat ta med sig allt sitt skräp? 😂 Jaja, smaken är som baken.

inspiration barnrum iggy vanja wikström lägenhet 5

Happy-lampan är så fin tycker jag. Den ska vi hitta en plats för i vindslyan. Och lejonungen i porslin såklart. Man kan aldrig ha för många porslinsdjur hemma. 🐾

inspiration barnrum iggy vanja wikström lägenhet 6

Iggys myshörna. Har inte använts så mycket dock, eftersom alla alltid hänger i vardagsrummet. Hans run är liksom för långt bort, han har aldrig velat vara där själv.

Längtar därför så ENORMT till vindslyan där det är öppen planlösning, och Henke och Zandra har planerat in ett bra lek- och mysspace i det stora rummet. Då kan alla göra något de tycker är kul på samma utrymme utan att det blir överbefolkat och leksakskaos.

inspiration barnrum iggy vanja wikström lägenhet 7

Mysigt med prickig vägg! Det är vinyldekaler, så när vi flyttar plockar vi bara ner dem. Hittade dem på Fyndiq för en massa år sen och de lämnar inga märken på väggen efter att man tagit bort dem. Fiffigt värre.

inspiration barnrum iggy vanja wikström lägenhet 8

Här ligger vi å myzer på nätterna. 👆🏻 Tintan har ju dock sin bedside crib såklart, den är inte med på bilden. När vi flyttar ska hon få Iggys säng, jag ska få en STOR säng, och Iggy en våningssäng. Som han nog inte kommer sova i på ett tag. Tror nog vi kommer fortsätta sova tillsammans ett bra tag till. Inte mig emot. SÅ SABLA MYSIGT JU. 😭💘

inspiration barnrum iggy vanja wikström lägenhet 10

Jupp, det var det hele! Nu ska ni få se hur det EGENTLIGEN ser ut i Iggys rum… 🙈 Brace yourselves…

IMG_0607

Flyttmyzet. Mmmm… 😊

Här hittas fler inredningsinlägg!

 1. Eva skriver:

  Hej! Jag undrar var ni har köpt era fina elementskydd?

  1. Det var hantverkarna som byggde dem som köpte, men jag tror de hittade dem på typ Rusta?

 2. sara skriver:

  jättefint vanja!! den lilla blå tavlan med gubben som hänger under happy-lampan; var kommer den ifrån?

  1. Tack! 🙂 Det är ett Bernard Buffet-print som min pappa köpte ngn gång på 60-talet och hade i sin första lya. Den har jag ärvt. <3

 3. Cass skriver:

  ”Hade varken köksbord eller soffa – men vi hade Piotr.” 😭😂😍🙌

 4. Sofie skriver:

  Jättefint! Älskar barnrum som får se ut som barnrum och inte en förlängning av föräldrarnas space i typ vardagsrummet!
  Säkert en jättedum fråga, men varför har inte Niklas sovit i Iggys rum och ni tre i stora sängen? I vilket fall så förstår jag att du längtar! Jag och min lilla böna delar dubbelsäng och trots hennes litenhet tycker jag det blir märkligt trångt allt som oftast… 🙈

  1. Å, vad kul att du gillart! <3 Och håller helt med! Ang frågan, absolut inte dum någonstans. Niklas har ju såna enorma sömnproblem att han behöver sova för sig själv. Det enda sovrum som vätter mot gården är det stora rummet, vårt rum vätter mot gatan och det är för mycket ljud (stor gata) för att Niklas ska ha en chans att kunna sova där. Så det blev lite knasigt att han har det största rummet, men det är det enda som funkat. I nya lyan får han en litet rum. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..