ANNONS

11 bilder från en Make It Work-fredag

/

IMG_0801

Den här dagen har hittills varit en klassisk Make It Work-dag. Niklas har inte sovit på tre dagar och mår P*SS, så i morse fick jag hoppa in och ta ett möte som han egentligen skulle gått på. Vi lever ju efter devisen ”Den som lider minst”, och i dag led jag helt klart minst av att gå på möte, även om jag hade andra planer.

IMG_0802

Sagt å gjort, så packade jag in bebelinon i vagnen och slank till vårt YouTube-nätverk United Screens. Där hade jag ett jättebra möte med en samarbetspartner som vi kommer jobba med under våren. Tintan skötte sig exemplariskt, även om jag fick avbryta mitt i mötet för att byta en bajsblöja. 💩

IMG_0755

Sen var det dags att slinka till gymmet. Onsdagar och fredagar är det PT-time. ⚡️ Upptäckte i onsdags att mina nya muskler inte bara känns, de syns också. Titta noga så ser ni mitt tvåpack! 😂

IMG_0753

Är sjukt stolt över min träning och de framsteg jag gör. Jag knäcker personliga rekord nästan varje gång. I onsdags tog jag 100 kilo i höftlyft vilket varit ett mål som för några månader sen kändes helt absurt. Att jag i dag också kan göra fem armhävningar i tre cirkelomgångar känns också helt bananascoolt. När jag började hos Robert i höstas kunde jag inte ens göra en. Eller en halv.

Så det är coolt att det går framåt, och jag känner det verkligen i min vardag. Ryggen gör inte ont konstant längre, och det är på riktigt LÄTTARE att lyftagrejafixaåtrixa med allt. 💪🏻✨

IMG_0775

På grund av att min dag blev lite kullkastad iom morgonmötet så sov Tintan tidigare än vanligt, vilket innebar vaken bebis på PT-timman. Inte optimalt.

IMG_0757

I come prepared, dock. Padda, leksaker och snacks = trion som klarar allt. 😅 Hade snott med mig Pikachu (Iggy är tokig i Pokémons) till Tintans stora lycka. Pokémonsen får hon absolut inte röra när Iggy är hemma. 😬

IMG_0786

Lyckades genomföra ett bra pass trots vakenbebisen, men när jag skulle göra min sista runda burpees hade Tintan fått nog. Så då slapp jag dem och så avslutade vi för dagen. Ändå lite gött. 👹

IMG_0793

Det här är min setup för att få duscha ifred efter passet. Vid just såna här tillfällen är Babyloonz och Lekis TV verkligen guld värt. ✨ Första gången jag tänkte köra denna taktik (efter att ha TOKstressat mig genom duschandet med arg baby vid sidan, alt inte duschat alls liiite för många gånger) upptäckte jag dock att gymmets wifi inte nådde ner till omklädningsrummen (som ligger i källaren). F A I L. 🙈 Nästa gång hade jag därför sejfat med att ladda ner Tintans favoritklipp offline i vår app Lekis TV. Funkade som en dröm, halleluja. Lyckan över att få duscha i mer än tio sekunder alltså…! 😂🙌🏻

IMG_0798

Vi brukar mest köra barnsångerna, men i dag gick Lära Med Leksaker-klippet Noaks Ark (där barnet lär sig om djur) hem riktigt bra. 🐢 Mitt och Niklas syfte med Babyloonz och Lekis TV är såklart att ge små barn kvalitativ och utvecklande underhållning, men också att vara en hjälpande hand för föräldrar. Erbjuda fint och utvecklande innehåll som barnet tycker om, men som även kan ”rädda” en flygresa, ett argt barn i bilen, en middag – eller en dusch på gymmet. 💘

IMG_0815

På väg tillbaka till Söder njöt jag av en grillad avocadomacka och att kunna VARA MÖSSLÖS (hej våren, har längtat så! 👋🏻🌱).

IMG_0822

Och nu sitter jag prick här 👆🏻 och knattrar ner detta. Ni skulle se vårt hem nu alltså, det börjar bli så deppigt. 😂 I går hämtades vår vackra krokfotslampa, vi har bara en enda spegel kvar i lyan (ojojOJ vad speglar gör mycket, det märker man framförallt när de försvinner 🙉), nästan alla taklampor är borta, inga tevebänkar kvar etc etc.

Men men, nu är det bara EN VECKA kvar tills vi flyttar. Då väntar iofs en väldans sliten vindslya och ett par månaders totalrenovering, så vet inte riktigt vad jag längtar efter ha ha? 😅 Men det ska vi väl överleva. Får vi bara ordning på sängar och sovsituation så löser sig resten på sikt. Nu är det dags att hämta Iggy, ha en fin fredag! 🎉

12
89

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00