11 bilder från en Make It Work-fredag

IMG_0801

Den här dagen har hittills varit en klassisk Make It Work-dag. Niklas har inte sovit på tre dagar och mår P*SS, så i morse fick jag hoppa in och ta ett möte som han egentligen skulle gått på. Vi lever ju efter devisen ”Den som lider minst”, och i dag led jag helt klart minst av att gå på möte, även om jag hade andra planer.

IMG_0802

Sagt å gjort, så packade jag in bebelinon i vagnen och slank till vårt YouTube-nätverk United Screens. Där hade jag ett jättebra möte med en samarbetspartner som vi kommer jobba med under våren. Tintan skötte sig exemplariskt, även om jag fick avbryta mitt i mötet för att byta en bajsblöja. 💩

IMG_0755

Sen var det dags att slinka till gymmet. Onsdagar och fredagar är det PT-time. ⚡️ Upptäckte i onsdags att mina nya muskler inte bara känns, de syns också. Titta noga så ser ni mitt tvåpack! 😂

IMG_0753

Är sjukt stolt över min träning och de framsteg jag gör. Jag knäcker personliga rekord nästan varje gång. I onsdags tog jag 100 kilo i höftlyft vilket varit ett mål som för några månader sen kändes helt absurt. Att jag i dag också kan göra fem armhävningar i tre cirkelomgångar känns också helt bananascoolt. När jag började hos Robert i höstas kunde jag inte ens göra en. Eller en halv.

Så det är coolt att det går framåt, och jag känner det verkligen i min vardag. Ryggen gör inte ont konstant längre, och det är på riktigt LÄTTARE att lyftagrejafixaåtrixa med allt. 💪🏻✨

IMG_0775

På grund av att min dag blev lite kullkastad iom morgonmötet så sov Tintan tidigare än vanligt, vilket innebar vaken bebis på PT-timman. Inte optimalt.

IMG_0757

I come prepared, dock. Padda, leksaker och snacks = trion som klarar allt. 😅 Hade snott med mig Pikachu (Iggy är tokig i Pokémons) till Tintans stora lycka. Pokémonsen får hon absolut inte röra när Iggy är hemma. 😬

IMG_0786

Lyckades genomföra ett bra pass trots vakenbebisen, men när jag skulle göra min sista runda burpees hade Tintan fått nog. Så då slapp jag dem och så avslutade vi för dagen. Ändå lite gött. 👹

IMG_0793

Det här är min setup för att få duscha ifred efter passet. Vid just såna här tillfällen är Babyloonz och Lekis TV verkligen guld värt. ✨ Första gången jag tänkte köra denna taktik (efter att ha TOKstressat mig genom duschandet med arg baby vid sidan, alt inte duschat alls liiite för många gånger) upptäckte jag dock att gymmets wifi inte nådde ner till omklädningsrummen (som ligger i källaren). F A I L. 🙈 Nästa gång hade jag därför sejfat med att ladda ner Tintans favoritklipp offline i vår app Lekis TV. Funkade som en dröm, halleluja. Lyckan över att få duscha i mer än tio sekunder alltså…! 😂🙌🏻

IMG_0798

Vi brukar mest köra barnsångerna, men i dag gick Lära Med Leksaker-klippet Noaks Ark (där barnet lär sig om djur) hem riktigt bra. 🐢 Mitt och Niklas syfte med Babyloonz och Lekis TV är såklart att ge små barn kvalitativ och utvecklande underhållning, men också att vara en hjälpande hand för föräldrar. Erbjuda fint och utvecklande innehåll som barnet tycker om, men som även kan ”rädda” en flygresa, ett argt barn i bilen, en middag – eller en dusch på gymmet. 💘

IMG_0815

På väg tillbaka till Söder njöt jag av en grillad avocadomacka och att kunna VARA MÖSSLÖS (hej våren, har längtat så! 👋🏻🌱).

IMG_0822

Och nu sitter jag prick här 👆🏻 och knattrar ner detta. Ni skulle se vårt hem nu alltså, det börjar bli så deppigt. 😂 I går hämtades vår vackra krokfotslampa, vi har bara en enda spegel kvar i lyan (ojojOJ vad speglar gör mycket, det märker man framförallt när de försvinner 🙉), nästan alla taklampor är borta, inga tevebänkar kvar etc etc.

Men men, nu är det bara EN VECKA kvar tills vi flyttar. Då väntar iofs en väldans sliten vindslya och ett par månaders totalrenovering, så vet inte riktigt vad jag längtar efter ha ha? 😅 Men det ska vi väl överleva. Får vi bara ordning på sängar och sovsituation så löser sig resten på sikt. Nu är det dags att hämta Iggy, ha en fin fredag! 🎉

 

 1. Denice skriver:

  Att inte sova på tre dygn😔jag mår dåligt av bara tanken. Fruktansvärt låter det faktiskt. Hoppas ni hittar en lösning, eller att det iallafall blir väldigt mycket bättre när ni flyttat och kommit iordning. 🍀

 2. Så grymt jobbat med träningen 💪🏼👏🏼
  Men huuuur är det möjligt att träna och duscha med vaken nästan ettåring!? Sitter hon på riktigt stilla på filt och tittar på plattan utan att peta, vända, riva, rymma, klättra, krypa in i duschen?? Min Ebba, månaden yngre än Tintin, är överallt på en sekund just nu… råkar jag blinka lite för länge har hon rivit halva gymmet 🙈😅

  1. Haha håller med! HUR går det till?😋
   Min 9månaders river stället om jag tittar bort 5 sekunder..😅 iPad underhållning fungerar bara om han sitter i sin matstol med iPad på matbordet (han mår den alltså inte)
   Tack för bästa bloggen!

   1. Ha ha, det funkar toppen på Tintan. Men alla kids e ju olika såklart. Jag tyckte hon var vild, men uppenbarligen är hon inte SÅ vild då! 😂

 3. Jonna skriver:

  Så imponerad av er som kämpar på trots tuffa motgångar, insomni osv.
  Alltså, grymt jobbat med träningen 💪💪 så kul att höra att det ger FAKTISKA resultat, att slitet lönar sig 😅 är så nyfiken på hur du gör med håret nu iom träningen. Tvättar du fortfarande håret sällan, och hur gör du isf efter träningen?
  Kram

  1. TACK! Har aldrig tidigare upplevt att träning verkligen GETT något, så det känns magiskt. <3 Och ang håret så tvättar jag det fortfarande lika sällan. Jag gör i princip ingen konditionsträning så jag blir inte så svettig. Håller mest på med tunga lyft, och det är SKITJOBBIGT men är ju inte något man gör så länge utan i korta intervaller, därav inte så mycket svett. 😉

 4. En liten fråga , vet ingenting om insomni , fungerar inte sömntabletter?

  1. Har inte insomni men men kan svara ur ett perspektiv på vanliga sömnsvårigheter. Sömntabletter är ingen långvarig lösning, olika orsaker (beroende på medicin) men främst pga att kroppen vänjer sig efter en tid och man måste höja dosen för att få samma verkan. 🙂

  1. Nej, jag önskar att det vore så enkelt. Men det är ingen långsiktig lösning, Niklas mår också extremt dåligt av sömntabletter, blir bakis dagen efter. 🙁

 5. Lisa skriver:

  Hoppas det vänder för Niklas snart!! Vill inflika också att Babyloonz är så förbaskat bra. Min son har kommit med ord som jag inte visste att han kunde ett flertal gånger ”Rödbeta”😅 och han föddes med gomspalt och har lite trubbel med talet men appen HJÄLPER verkligen❤️ Han tycker verkligen om att säga efter dig i appen. Perfekt i bilen🙌🏼

  1. Å VAD FINT att höra, TACK för det! <3<3<3<3 Magiskt ju!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..