ANNONS

Kommer det kännas deppigt?

/

IMG_0935

Nu börjar flyttkaoset göra sig påmint på riktigt. Vi har en enda taklampa kvar, i skrivande stund håller vi på att plocka ner ALLT från våra väggar och i morgon bitti kommer flyttfirman för att packa ner alla våra grejer. NU HÄNDER DET! 🙊

IMG_0934

Det är lustigt det där, hur man liksom börjar uppskatta det man har lite extra – precis när man inser att man inte kommer ha kvar det för alltid. Ironiskt nog har vi aldrig använt Bara Vara-rummet så mycket som det senaste halvåret. Detta vackra space (som i flera år mest användes som skräprum alt fotbollsrum av mig och Iggy) har nu hostat såväl stor familjejul som otaliga middagar med härligt häng och tända ljus. Fint ändå, att det liksom hann leva upp till sin potential innan vi flyttar härifrån. 💘

Något annat jag uppskattar är att grunden i vår lya är så rackarns vacker. Trägolven, rymden, kakelugnarna. Även fast det nu är mer och mer kaos här hemma så känns det inte så farligt – just för att det ändå finns någon slags grundskönhet. ✨

IMG_0936

I vindslyan är det inte riktigt samma sak. 😂 Den ligger förvisso högst upp i ett 1910-talshus, men själva vindslägenheten är byggd på 80-talet. Så det är räta vinklar, inga krusiduller, lågt i tak och kommer dessutom vara sjukt slitet. Hål i väggarna efter alla hyllor och tavlor och slitna golv. Skelettet är ju magiskt såklart, men det är MYCKET som behöver göras på ytskiktsfronten. Sen ska vi ju piffa till badrum och kök också som ni vet.

Undrar därför om jag kommer tycka det är jobbigt när vi flyttat, om det kommer kännas deppigt? Vi har ju dessutom knappt några möbler kvar, så det kommer kännas ganska tomt i början också misstänker jag. Lyan kommer bli SÅ DRÖMMIG, men det kommer ju ta ett tag. Och under tiden ska vi bo där. 🙈

Skärmavbild 2019-03-27 kl. 16.34.47

Fast OM jag skulle känna en sån där smådeppig känsla närma sig, så kan jag ju bara fläka upp Esteriörs inredningsförslag på datorn, och drömma mig några månader fram i tiden. 👆🏻😍

Skärmavbild 2019-03-27 kl. 16.35.01

Den platsbyggda skjutdörren kommer leda in till mitt rum, så sabla fin lösning! 🙌🏻

Skärmavbild 2019-03-27 kl. 16.35.10

Ser nästintill ORIMLIGT mycket fram emot att få mitt eget space! Som kommer bli rosa, bohemiskt och fluffigt UTAV HELVETE! 👹

Skärmavbild 2019-03-27 kl. 16.35.06

AJJJJ så fint. 😫 Men jag tror faktiskt inte det kommer kännas särskilt deppigt, hur slitet det än är i vindslyan till en början. Jag ser SÅ mycket fram emot den öppna planlösningen, och en förhoppningsvis ganska så omedelbar förbättring på sömnfronten för Niklas del. Det kommer också bli SÅ KUL att få BO där, och att kunna gå runt i lyan med ovan PDF och verkligen känna in Henke och Zandras idéer. L Ä N G T A R. Sliten vindslya eller ej. Kommer bli magiskt, detta. ✨

9
83

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00