Min nya hobby & det tysta toalettkriget

IMG_7867

Denna veckan är poddisen tillbaka, och vi snackar bland annat om:

  • Frustrationen över min och Niklas situation (sorry, bölet läckte över även till denna kanal 😬)
  • Det tysta kriget om toarullen som pågår inne på vår toalett här hemma 🙊
  • Min nya (MYCKET terapeutiska – rekommenderas!) hobby

IMG_7868

Sök på ”Josefin och Vanja” och hitta oss i alla poddappar, eller lyssna direkt här. Och följ oss gärna på vår gemensamma inspirationstagram såklart! 👯‍♀️

  1. Superhärligt avsnitt! Men blev HELT CHOCKAD över att du inte sett The Sinner! Jag såg den redan då den låg på svtplay förra året, typ! Känns som en så ”Vanjig” serie, med tanke på vilka typer av serier du brukar titta på i vanliga fall. Aja, du sa ju redan att du ska se den sen så jag vet inte varför jag påbörjat någon slags övertalningskampanj här nu! Toppenbra avsnitt hur som helst! Heja heja!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..