Välkommen att kika in i vindslyan!

vanja wikström vindslägenhet

Heeej hörrni, NU HAR VI FLYTTAT! 🎉 Ska berätta allt om hur det gick till i morgon, men KUNDE INTE HÅLLA MIG från att visa er några bilder från lyan så som den ser ut nu. 👆🏻Tänkte att ni skulle tycka det var kul? 🙊 Vi har packat upp kartonger i rekordfart här hemma i dag (ungarna har hängt med farmor och kusiner), och lyckats få till ett rätt mysigt hem på kort tid tycker jag. 😊

vanja wikström vindslägenhet 6

Allt detta är ju egentligen högst provisoriskt, då vi ska göra om alla ytskikt, bygga om och byta ut en hel massa möbler. Men TROTS ”fel” möbler och slitna väggar, golv å tak så är det ändå redan jättefint tycker jag. JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÄGENHETEN SÅ INNERLIGT REDAN! 😭🙌🏻💘

vanja wikström vindslägenhet 4

Det här är alltså det stora rummet. Det rum där vi ska äta härliga middagar, pyssla, göra läxor, mysa i soffan och lekalekaleka. ✨

vanja wikström vindslägenhet 2

Alla väggar härinne ska bli vita, och den hemska vävtapeten ska BORT. Elementskydd (i rotting, Esteriörs utomordentliga förslag 😍) ska byggas, innerdörrar ska bytas, spottar ska fällas in…ja, det är en HEL RACKARNS RADDA med grejer vi ska ta oss igenom innan denna lya når sin fulla potential. Men då kommer den bli drop dead gooorge!

vanja wikström vindslägenhet 5

Vi börjar komma i ordning i nästan alla rum, har snott som tättingar i dag. 😅 Ska visa er dem sen också såklart, men hann bara plåta stora rummet i dag.

vanja wikström vindslägenhet 7

Dörren till höger leder in till badrummet, den bredvid in till mitt rum. Där sov vi jättegott inatt, jag å kidsen. Niklas sov inte alls, men det berodde inte på att lyan inte levererade (det gjorde den; tyst, svalt och mörkt  🙌🏻), men psyket var helt enkelt inte på plats. Inte så konstigt med flytt, nytt hem å allt. Så han har mått hemskare än hemskast i dag tyvärr, men vi har GOTT HOPP om att vindslyan kommer leverera finfint på sömnfronten så fort huvudet är på rätt plats. ❤️

vanja wikström vindslägenhet 3

Nu kom Iggy och Tintan precis hem, och jag och Niklas å mormor (som också varit här hela dagen och hjälpt till att packa upp 🙌🏻) ska kirra middag. I morgon ska ni få höra allt om flytten, och se fler bilder såklart. Men nu vill jag höra från er – vaaaad tyyyyyycker niiiiiiii? 🙈💘✨🙊🎉

 1. Hej Vanja! Satan i gatan vilken fin lägenhet, ska bli en fröjd att följa!

  Jag har ett litet önskeinlägg att komma med, men förstår om det är för privat eller om du inte orkar. Jag är nämligen en lite nyare läsare och har förstått att din man lider av insomni men kan liksom ingenting om det, så undrar lite över vad det innebär? Hur vanligt är det, och hur påverkar det livet rent generellt? Har man det hela livet då eller är det en periodgrej? Förstår som sagt om du inte orkar skriva om det mer om du redan gjort, men det vore i vilket fall intressant att läsa om! (Och ja, google finns ju men det är ju inte riktigt samma som att höra från någon som lever med det.)

  Ta hand om dig, och grattis till finaste läggan!!

   1. Har N provat apotekets silkonöronproppar? Tyst så in i vassen!

    1. Det har han. han specialbeställer öronproppar från något land någonstans (minns inte var) som passar hans öron bäst. 🙂 Men tack för tipset! <3

 2. Härligt! 😍🤗 Den verkar ju vara hur härlig som helst 😊 så bra att du kunde se potentialen i den första gången

 3. Om det här är den provisoriska lösningen väntar jag med spänning på att få se det slutgiltiga resultatet. Vilken lägenhet!

 4. Allstså……
  Så himla fint och mysigt. Vilken lyckat vindslyan blev er. väntar med spänning att få se resten.
  Ha en bra måndag kväll🌸

 5. Jenny skriver:

  Superfint! Grattis till en kanonfin lägenhet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..