ANNONS

Välkommen att kika in i vindslyan!

/

vanja wikström vindslägenhet

Heeej hörrni, NU HAR VI FLYTTAT! 🎉 Ska berätta allt om hur det gick till i morgon, men KUNDE INTE HÅLLA MIG från att visa er några bilder från lyan så som den ser ut nu. 👆🏻Tänkte att ni skulle tycka det var kul? 🙊 Vi har packat upp kartonger i rekordfart här hemma i dag (ungarna har hängt med farmor och kusiner), och lyckats få till ett rätt mysigt hem på kort tid tycker jag. 😊

vanja wikström vindslägenhet 6

Allt detta är ju egentligen högst provisoriskt, då vi ska göra om alla ytskikt, bygga om och byta ut en hel massa möbler. Men TROTS ”fel” möbler och slitna väggar, golv å tak så är det ändå redan jättefint tycker jag. JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÄGENHETEN SÅ INNERLIGT REDAN! 😭🙌🏻💘

vanja wikström vindslägenhet 4

Det här är alltså det stora rummet. Det rum där vi ska äta härliga middagar, pyssla, göra läxor, mysa i soffan och lekalekaleka. ✨

vanja wikström vindslägenhet 2

Alla väggar härinne ska bli vita, och den hemska vävtapeten ska BORT. Elementskydd (i rotting, Esteriörs utomordentliga förslag 😍) ska byggas, innerdörrar ska bytas, spottar ska fällas in…ja, det är en HEL RACKARNS RADDA med grejer vi ska ta oss igenom innan denna lya når sin fulla potential. Men då kommer den bli drop dead gooorge!

vanja wikström vindslägenhet 5

Vi börjar komma i ordning i nästan alla rum, har snott som tättingar i dag. 😅 Ska visa er dem sen också såklart, men hann bara plåta stora rummet i dag.

vanja wikström vindslägenhet 7

Dörren till höger leder in till badrummet, den bredvid in till mitt rum. Där sov vi jättegott inatt, jag å kidsen. Niklas sov inte alls, men det berodde inte på att lyan inte levererade (det gjorde den; tyst, svalt och mörkt  🙌🏻), men psyket var helt enkelt inte på plats. Inte så konstigt med flytt, nytt hem å allt. Så han har mått hemskare än hemskast i dag tyvärr, men vi har GOTT HOPP om att vindslyan kommer leverera finfint på sömnfronten så fort huvudet är på rätt plats. ❤️

vanja wikström vindslägenhet 3

Nu kom Iggy och Tintan precis hem, och jag och Niklas å mormor (som också varit här hela dagen och hjälpt till att packa upp 🙌🏻) ska kirra middag. I morgon ska ni få höra allt om flytten, och se fler bilder såklart. Men nu vill jag höra från er – vaaaad tyyyyyycker niiiiiiii? 🙈💘✨🙊🎉

40
380

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00