När vi trodde att det inte kunde bli bättre…

IMG_1714

Okej. Alltså, denna vindslya bara fortsätter och fortsätter att LEVERERA! Vet ni vad vi upptäckte nu i helgen? Jo, granne med oss (dörren bredvid, på samma våning alltså) bor en annan familj – med en unge i samma ålder som Iggy. De ringde på hos oss i lördags och undrade om vi ville leka. Vi körde en parkrunda och ungarna lekte SÅ BRA ihop…! 😭🙌🏻

På söndagen ville kidsen ses igen, och var ömsom hemma hos oss och ömsom hemma hos den andra familjen och lektelekteleeekte ända till sena kvällen. 😍 Båda familjerna har gått emellan lyorna hela helgen (det är bara våra två lägenheter här uppe på vinden) och jag och Niklas har nu lärt känna hans päron – som också är störtsköna! VAD ÄR ODDSEN?!

DSC06232

Så nu har Iggy sprungit över till grannen, där han också meddelat att han ska äta middag. 😂 Även de har en förkärlek för smått ovanliga namn och mellannamn på kidsen, mamman är gammal musiker och nu designer och pappan är också delvis musiker, och båda är sjukt trevliga, avslappnade och enkla att ha å göra med.

HAJA LYXEN att Iggy nu har en jättebra kompis i vår närmsta granne, vars päron dessutom är svinsköna? OVERKLIGT BRA?! 🙌🏻🎉

  1. Så otroligt roligt!! 😄😍Grattis eller vad man nu säger. 😉🙌

  2. Malin skriver:

    Så härligt!
    Känner bara spontant att ni är så himla, himla värda det! Liten förenkling av vardagen med kompis bredvid, så bra!!!

  3. Sandra skriver:

    Åh det är så fint när de små hittar kompisar i varandra! Det är en ynnest att arbeta på förskola i såna lägen kan jag säga. 😍 blev glad enda in i själen av detta inlägg. Härligt att ni trivs så bra redan! Nu går vi mot ljusare tider minsann, på flera håll. Kram och hoppas ni får en fin vecka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..