ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED AXA

Busenkelt tips för att glittra till en toksnabb och toksmarrig frulle!

/

DSC05806l

Frukost är mitt absoluta favoritmål. Jag äter MER ÄN GÄRNA frulle till såväl frukost, lunch och middag. Som ni vet är jag inget fan av att laga grejer, men jag vill ända värna vardagsglädjen så mycket jag kan och putta i mig nåt härligt på morgonen. Nåt som gör mig glad. ✨☕️ Lösningen? Nu ska ni få se:

DSC05673l

Skeda upp en smarrig yoghurt i en skål. Min favorit är den ryska, den är fetast och därmed krämigast. Nom nom. 😋

DSC05678l

Häll över en riktigt god granola! AXA har ett gäng olika som är supergoda. 🧡

DSC05713

Min favorit är deras nya, med smak av kanel och hallon. Den är krispig och precis lagom ”tuggig” (om ni hajar vad jag menar?). Och när man häller den över sin yoghurt skuttar det ut en massa torkade hela hallon som är kalasgoda. 🙌🏻

DSC05747l

Om man vill kan man lyxa till det ännu mer genom att putta på några bär. Jag älskar physalis i yoghurt, precis lagom sötsurt.

DSC05755l

Och på tal om sötsurt, så är det inget tillsatt socker alls i AXA´s granola. Däremot är den sprängfylld av fiber och fullkorn. 🌾

DSC05783l

Som den gottegris jag är ringlar jag ändå gärna lite (okej mycket 👹) honung över det hela. Men perfekt ju, att man kan välja precis hur söt eller osöt man vill ha sin frulle. ✨

DSC05838l

Tycker att yoghurt med en riktigt god granola är den perfekta frullen för oss som inte villorkarkanhartid att svänga ihop pankisar, smoothie bowls eller något annat lite mer omständligt på morgonkvisten. Bara att skeda upp yoghurt och glittra till den med granolan. ☀️

DSC05817l

Kan också tipsa om att granola är ett sjukt bra snacks att gå loss på när man är sådär suuuuugen liksom. Ner i kartongen med näven, fånga upp en handfull knaprisar och så in med dem i munnen. 😋

DSC05852l

Missa inte att spana in AXA´s goda granolas, och missa heller inte tävlingen på min Instagram. Där kan ni vinna en ÅRSFÖRBRUKNING av AXA´s granola – 20 paket, 4 i varje smak! 😋Slink in å tävla vettja! 😙💘

4
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00