Bättre dag i dag

vanja wikström rutig kappa 2

Bättre dag i dag. ❤️ Niklas hajade att jag inte mådde så fint, och tack och lov så har han (!) en bra dag i dag så han rattar kidsen medan jag har fått en dag att reda upp trasslet i hjärnan. Detta välmående kunde inte tajmats bättre. 🙏🏻

IMG_2042

Har spenderat hela dagen på kontoret, nystandes i alla lösa trådar. SÅ SKÖNT. Vid tvåtiden blev jag hungrig, lyssnade på kroppen och slank till Flik för att stoppa något bra i kroppen. Blev en smoothie bowl med massa nyttigheter. Vill vara snäll mot mig själv på alla sätt jag kan nu. 🌻

Skickade ovan bild till Niklas och sa att jag var duktig och åt en bra lunch. Fick svaret: ”Vi med!” och denna bild tillbaka:

IMG_2045

😂 Misstänker dock att deras lurre var snäppet vildare än min. 😅

IMG_2053

Stressade inte i mig maten, utan tog det lugnt och njöt av en cappuccino efteråt. Sen tog jag mig tillbaks till kontoret, där jag nu sitter och fortsätter att nysta i alla trådar. Börjar se ljuset i tunneln. Tackålov. 😬

vanja wikström rutig kappa

Blev så glad att det var vårigt ute, så drog på mig min fina franskappa. Så makalöst härligt att ha något lite roligare ytterplagg på sig. Det gör så mycket för mitt humör. ✨

Pjucks / Zara (gaaaamla)
Jeans / Frame
Tröja / Springfield
Kappa / H&M
Väska / Stories
Glajer / Ellos

IMG_2023

Avslutar med denna bild för att sprida lite extra gött humör. Vassego! 👹

  1. Anna skriver:

    Angående din man. En fråga, har han inte en psykiatrisk diagnos? Har ni varit i kontakt med psykiatrin?? Ofta är det något bakomliggande som gör att man får så grava sömnstörningar. Ex schizofreni. Kolla upp det. Bara ett tips. Finns flera läkemedel man kan pröva som skulle kunna ha effekt. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..