Nu börjar vi spika möblerna…!

Skärmavbild 2019-03-27 kl. 16.34.47

Tänkte att vi skulle grotta ner oss lite i hur det går på inredningsfronten. 😍 Nu har vi kommit så långt med Esteriör att vi håller på och spikar alla möbler, SÅ KUL!

Bilden ovan 👆🏻 känner ni nog igen vid det här laget, det är ju några av prylarna som ska stå i vardagsrumsdelen av det stora rummet. I går bestämde vi oss till 100% för att haffa nästan allt. Kommer bli så fint! 😭

Skärmavbild 2019-04-16 kl. 17.39.03

Det här soffbordet tycker vi är magiskt. ✨ Det är Henke och Zandra som hittat det åt oss via sina vintagekontakter så det är en ovanlig liten rackare. 6 850 pix kostar det. Undrar var det ståt och glas(s)at 😜 tidigare månntro? Alltid så kul att fundera kring beggade prylars historia tycker jag.

Palmlampan i rotting är också en vintagepjäs. Jag ÄLSKAR den, Niklas not so much. Dessutom är den pricy som fan (15 papp 🙈). Jag kan tycka att det är värt det, eftersom det är en sån galen sabla pryttel som är unik in i bängen, GÖR hela rummet och kommer skänka vardagsglädje vareeeenda dag. Men Niklas är inte lika övertygad (främst pga priset), och dessutom verkar det nu som att någon annan hunnit haffa den (vintageprylar försvinner ju, och då finns inga ersättare). Så kanske var det inte meningen. Återkommer om den finns kvar, så får ni vara med och tycka till. 🌴

Skärmavbild 2019-04-16 kl. 17.38.55

Något annat ni gärna får vara med och tycka till om är lamporna ovan. De är också vintage, och de älskar jag också. Som små rymdskepp ju! 🛸 De kostar 1400 pix/st, inte alls farligt för unika designerlampor tycker jag. Som har en historia och är…ljuvliga. Inte heller dessa är Niklas lika glad i som jag. 😬 Vad tycker ni – haffa eller skippa? Måste bestämma oss asap om vi vill ha dem, de kan ju försvinna till någon annan närsomhelst.

Skärmavbild 2019-04-16 kl. 17.40.47

I badrummet har vi ju kämpat en del med att hitta rätt golv. Detta var det näst senaste förslaget. Jag och Niklas älskade det sexkantiga, men gillade inte att det var grått. Henke och Zandra letade därför fram detta, som vi tycker är perfekt:

klinker-golvabia-octagon-vit-167x167__a2134aa5-0e66-4e02-a47c-7179166ae5ac

Kommer bli URFINT ihop med det gröna kaklet på väggarna. 💚 Tanken är ju sen att ha en kraftig träbänk som bänkskiva, och ett cementhandfat ovanpå det. Eventuellt kan min mamma lösa båda delarna. Hon har ett gäng gamla vackra brädor i sitt garage som kanske skulle kunna funka, och dessutom är hon en hejare på att gjuta i cement. Så hon ska ge sig på att försöka gjuta ett runt handfat åt oss. SÅ mysigt om vi kan ha något som mamma skapat, istället för ett som är köpt i butik. Hoppas! 🙌🏻Vi håller på att spika en heeel massa möbler as we speak, ska såklart visa er när vi är 100% på det klara med vad vi ska ha.

Blev däremot en smula bedrövad tidigare i veckan när jag ringde hyresvärden för att kolla vad som hänt med de hantverkare som skulle kontakta oss ang allt som ska göras på ytskikten i lyan och fick till svar: ”Det kan ta upp till två månader innan de hör av sig till er, så det är bara att vänta”.

Men vi varken kan eller vill vänta, i alla fall inte på att Niklas rum ska kirras. Innan golv och väggar är gjorda där vill vi inte montera upp vattensängen (SÅÅÅ MYCKET BÖÖÖÖK), så eventuellt kommer vi göra hans rum själva, bara för att få det klart så snabbt som möjligt. Vattensängen är det bästa för hans sömn, så grymt om den kommer upp så snabbt det går.

Skärmavbild 2019-04-16 kl. 17.38.55

Men, tillbaka till 🛸-lamporna. Vad tycker ni – haffa eller skippa?

  1. Hej! Vi fick samma svar från värden som du angående hantverkare men hade dubbelt boende i två månader och ville få målat före inflytt. Vi fick nr och kunde kontakta målarfirman själva om tidsplanen. Kolla om ni också kan göra det! Målarfirman ville ju mycket hellre måla en tom lägenhet så det löste sig snabbt.

  2. Tessan skriver:

    Skippa lamporna tycker jag!

  3. Nicole skriver:

    Skippa!!!!! inte värt priset <3<3 men resten va skiiiitsnyggt!!!!!

  4. Tess skriver:

    Håller med din Sambo.. 👎🏼 Haha sorry

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..