ANNONS

Stig in i mitt sovrum!

/

vanja wikström inredning vindslyan

Tänkte att det blivit dags att visa lite mer av vindslyan för er. 💘 Denna gång kikar vi på mitt sovrum! ✨Precis som övriga rum ska ju detta göras om från grunden och möbleringen bli helt annan, men redan nu är det faktiskt ganska mysigt. Bohomyyyyzigt. 🌻

Och på tal om bohomyyyyyyzigt hittade jag LIVETS KUDDAR precis. Så fina att man typ vill gråta. 👆🏻😭 De är från Layered som gjort en hel kollektion i samma stil (VILL HA AAAALLLLTTTT 🤩) och hittas här. 🙌🏻

vanja wikström inredning vindslyan 3

Här ser ni min lilla sovhörna. 👋🏻 Tintans säng brukar stå bredvid, men jag tog bort den nu, annars såg man typ enbart den. 😂 Golvet är vitt i det här rummet vilket är superfint. Hallen och vardagsrummet ska få samma golv tänker vi (nu är det ektarkett där). Kommer bli apsnyggt.

Glasfiberväven ska bortbortbort, och väggarna kommer bli gråblå. När min säng kommer (tänk att få grisa runt i en 140-säng! 😍) ska den stå med huvudänden mot den vägg som nu är grå.

Skärmavbild 2019-04-26 kl. 17.28.35

Längst upp till höger i bild ser ni hur möbleringen i mitt rum är tänkt. De gråa fälten är platsbyggda garderober.

vanja wikström inredning vindslyan 4

Här är min lilla fönstersmyg. Elementet ska få rottingskydd, och väggen ni ser till vänster ska bort. Bakom den ligger min klädkammare, och istället för den (som är en långsmal tarm som inte alls tar vara på utrymmet) ska det platsbyggas en öppen garderob där klädkammaren nu är. Den integreras alltså i mitt rum istället.

Skärmavbild 2019-04-26 kl. 17.28.44

Friskar upp ert minne lite med vår moodboard. 👆🏻Ovan ser ni inspon till den platsbyggda garderobslösningen. Den ska sen målas in i samma gråblå färg som väggen.

vanja wikström inredning vindslyan 2

När vi renoverar ska vi även passa på att ta bort alla onödiga elpryttlar, som telefonjacket ni ser ovan. Läääänge sen det användes misstänker jag. 📞

Det var allt jag kunde bjuda på denna gång, nästa vända ska ni få se den andra delen av rummet och vad vi planerar att göra med den. 😃

14
132

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00