Tintans favoriter – bästa barnklippet!

Innehåller reklam för vårt eget varumärke Lekis TV

Denna söndag bjussar vi på ett nytt typ av klipp som vi precis publicerat på Lekis TV-kanalen – ett blandklipp med Tintans favoriter! 🌈 Det blir som ett axplock av det vi gör för barn på kanalen just nu. Det är 60 minuter långt och innehåller en mix av barnsånger och olika program, både tecknade och ”vanliga”.

En del av programmen i klippet gjorde vi när Iggy var för stor för att uppskatta dem, men vi trodde ändå på idéerna. Och nu med Tintan har vi kunnat testa dem själva på en miniperson i rätt ålder – och de funkar toppenbra! 🎉 Till exempel Noaks Ark, som faktiskt även är ett av de mest sedda klippen i appen Jaramba. ☺️ Så det uppskattas av en rackarns massa familjer. 🙏🏻

Här hittas alla våra barnprogram gratis på YouTube

Här hittas vår app Lekis TV där allt material kan ses även offline

  1. Nästan så man har lust att skaffa en till bara för klippens skull 😉😄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..