Tack för den här tiden ❤️

josefin och vanja slutar podda sista avsnittet 2

Jag nämnde ju tidigare i veckan att jag varit lite ledsen. Tuffa beslut behövdes tas på jobbfronten. I dag är det poddisdag, och i veckans avsnitt berättar jag och Jossan att vi nu pausar poddisen. Kanske kommer vi tillbaka i höst när tid och ork finns, kanske inte. 💘

Livet måste få komma först just nu, och även om vi ÄLSKAT att göra poddisen så tar den väldigt mycket tid och energi. Sånt varken jag eller Jossan har i överflöd, och something´s gotta go. Så vi tar ett långt sommarlov, så får vi se hur det känns i höst när Tintan börjat på föris. Kanske kan vi komma tillbaka då, vi får se.

josefin och vanja slutar podda sista avsnittet

I fyra års tid har vi funnits i era öron varje vecka. Vi har skrattat, gråtit och delat med oss mer än i någon annan kanal. Och vi har peppat – har ni låtit oss förstå. ❤️ Varje vecka får både jag och Jossan meddelanden och mail från poddislyssnare som berättar att vi förändrat deras liv på olika sätt. Crazy bananas, men sant. Vår syn på livet, våra rosa glasögon och vilja att sprida glitter snarare än bajsmackor omkring oss har smittat av sig. Vi har förstått att vårt snickesnackande varje vecka har fått många som mått dåligt att må bättre, och senast i går fick jag den fina meningen att ”Ni har förändrat hela mitt mindset” i inkorgen. 😭🙌🏻 Finare insats vet jag inte om jag hade kunnat drömma om?

Men. Även om poddisen pausar så finns jag och Jossan kvar på vår gemensamma instagram @josefinochvanja. Faktum är att poddisen kommer flytta dit. 😊Där kommer vi fortsätta sprida glitter, se livet med rosa glasögon och dela med oss. Och där kommer vi fortsätta driva våra gemensamma projekt (som SÅKLART inte upphör bara för att att poddisen pausar). Som Monyayclub och vår hållbara take away-kopp. Och vår nästa bok. Så in och följ oss där, så kan ni fortfarande vara en del av mitt och Jossans gemensamma universum! 🌈

Här kan ni lyssna på det näst sista avsnittet av Josefin och Vanja, det sista kommer om en vecka. Och det vill vi gärna att ni bestämmer tema för, så att det blir det bästa avslutsavsnittet EVER. På vår gemensamma instagram har vi just lagt upp en bild där ni kan önska tema på det vårt sista avsnitt. Så slink in på @josefinochvanja och var med och tyck till vettja. 🙌🏻 Och häng med oss där i fortsättningen. Tack för att ni har lyssnat. ❤️

 1. Jenny skriver:

  Vill bara lämna en liten kommentar. SÅÅÅ tråkigt med podd-paus men fan man blir lite stolt. Det är inte alltid bekvämt att göra det man måste gör att ge livet en riktig chans. Började på riktigt nästan gråta för jag inser hur dåligt Niklas mår och hur ni kämpar. Vi famlade på samma sätt innan vi fattade att det var en utmattningsdepression. Att komma tillbaka tar tid, vilket jag själv upplevt på nära håll. Men det går. Och man kan inte sträva efter att allt ska bli som förut – för det funkade ju inte. Livet med två barn behöver inte vara som innan. Stressrehab vid Fridhemsplan är grymma. Ta hand om er – båda två! Ser fram emot att fortsätta följa dig i de kanaler du väljer ❤️

 2. Förstår, såklart, ert beslut till 110 % och tycker det låter såhimla klokt o bra (även om det förstås också är tråkigt). Hoppas verkligen att Niklas blir bättre snart så att ni får njuta och leva livet med en massa ork o kraft framöver <3 Hoppas hoppas att nya läggan, er nyanställda alltiallo och en massa vila (för er båda) ska göra susen!! O tusen tack för att du ännu en gång berättar öppet om er livssituation! Tror det kan hjälpa en massa andra som sitter i samma situation där ena partnern lever med utmattning o båda partnerna försöker få allt att gå ihop. Heja er o massa kramar till er båda! <3

 3. Hanna skriver:

  Jag förstår till 100% ert beslut, även om det är tråkigt. Jag vill nu ta tillfället i akt och tacka er, för jag är nämligen en av de många som känner att ni och er podd har haft en väldigt betydande roll i mitt liv. År 2016 levde jag i ett förhållande sedan 5år tillbaka, men det var något som gnagde. Jag hade blivit expert på att ignorera den känslan och intala mig själv att jag fick stå för mina val… Men sen började jag lyssna på er podd! Era ord om att inte nöja sig, att inte låta rädslan styra, och framförallt din berättelse om hur du tagit dig ur ditt gamla förhållande Vanja, gjorde att jag till slut inte kunde blunda längre. Jag tog mig ur förhållandet, upplevde den svåraste och mörkaste tiden i mitt liv, MEN kom ut på andra sidan med en ny partner och en lycka jag aldrig tidigare upplevt i mitt vuxna liv! Tusen tack för all pepp💕

  1. FINA!!!! Heja dig, och TACK för vansinnesfin kommentar! <3<3<3<3<3<3

   1. Och den här fina kommentaren fick mig precis att inte längre blunda för allt som känns fel i mitt förhållande och ta steget att avsluta det. Jag är 39 år gammal och längtar efter barn så jag har blundat och ignorerat länge men nu kände jag att det får gå hur det vill med livet, jag förtjänar bättre än såhär. Så tack! ❤

    1. Hanna skriver:

     Men åh wow, all styrka och lycka till dig!! Du gör det rätta, även om det är otroligt svårt 💕 Kram! 💕

 4. Nej vad tråkigt 🙁 Men förstår såklart ert beslut! Älskar er podd och er energi. Har verkligen piggat upp även de tyngsta och trögaste dagarna! Så stort tack till er för det <3 Håller tummarna för att ni en dag börjar podda igen!

 5. 😭😭😭

  Kommer sakna er i mina öron MEN det viktigaste är att ni mår bra och känner att livet går ihop. Tack för alla underbara avsnitt ni har skapat tillsammans! 🙏💖

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..