ANNONS

Finaste läppstiftet EVER – då gör det inget att man är nerkissad…

/

Innehåller annonslänkar

IMG_2905

När jag snaskade i mig ovan kolja med potatispuré och sotad broccoli (SÅ GOTT! 😋) vid 12-tiden i dag, hade jag redan hunnit vara hos tandhygienisten (ÄLSKAR att gå dit, känns som att man fått nya tänder efteråt ju 🙌🏻), vaccinera Tintan på BVC – och bli nerkissad. 💦

När jag höll i Tintan efter den obligatoriska mätåvägningen på BVC var hon en liten nakenfis – som passade på att skvätta för glatta livet i mammas famn. Såklart. Så gött att kissa i det fria, liksom.

IMG_2908

Jag löste det hela på kort sikt genom att vända min tröja bakåfram (annars hade jag ju gnidit in hela Tintan med kiss också medan jag bar henne till vagnen), funkade rätt bra. Mamma kom och bytte av mig på vägen hem från BVC, och jag och min kissiga tröja (och tisha och jeans 😬) gick och åt lunch.

Älskar tröjan för övrigt. Typ den PERFEKTA garnmixen? Basig, passar till allt – men ändå med det där lilla extra som värnar vardagsglädjen. Hittas på Monki (finns massor av andra färger också i samma modell).

IMG_2910

Efter lunch hade jag ett möte. Slank hem en snabbis, svabbade av det värsta kisset med en våtservett och bytte kläder. Körde på klänning över jeans, och så en (icke kissig) stickad tröja över. Klänningen är från Nümph, så fina färger. 🧡💙

IMG_2925

Mötet var med Madeleine på EK PR. Hon representerar en maaaaaassa fina inredningsmärken, så vi drack kaffe och snickesnackade om eventuella samarbeten kring vindslyan. ☕️

IMG_2929

Hon har till exempel The Sofa Company, som gör puffen vi bestämt oss för till vardagsrummet. 👆🏻Vi ska ju dock ha den i en annan färg, denna:

puff vanja sofa company rotting

Älskarrrrrr rottingen! 🧡Så himla smart att det är förvaring i den också. ✨ Hittas här om någon undrar.

5BA42A93-A189-4525-A601-1C161F10C4D6

Nu sitter jag på kontoret, och har precis laddat på läpparna med detta MAGISKT FINA läppstift! Älskar färgen! 💄💋 Den är liksom sådär PERFEKT koralligt rosa, som gör att man automatiskt ser tusen gånger fräschare och piggare ut (nåt med den där nyansen som gör att man ser typ lite brun ut – fast man inte är det? 🤨).

Så glad att jag hittat detta läppstift, tycker ofta att den här nyansen görs lite för ljus. Det passar inte alls på mig. Men denna är PERFEKT! Från Make Up Store, nyansen heter Summer och hittas här.

IMG_2958

Tadaa! 💁🏼‍♀️ Nu ska jag mörsa två timmar här på kontoret medan mamma rattar kidsen. 💥 I morgon åker hon hem. 😭❤️

6
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00