Inspo för yttepyttisar

Innehåller annonslänkar

IMG_0150

Nu har Gina Tricot släppt ännu mer fina barnkläder, HURRA! 🎉 Tycker det är orimligt svårt att hitta snygga grejer som inte blir för ”gulliga” (särskilt till Iggy), och välkomnar därför Ginas urfina tillskott. 🙌🏻Som den solblekt gula collegetröjan ovan till exempel. Gillade den så mycket att jag haffade en likadan. Twinning! 💛💛

IMG_2999

Den här jumpsuiten tyckte jag också var alldeles förfäääärligt göllig (MVH Jumpsuitbesatt 🙋🏼‍♀️), så den ska Tintan få slinka runt i i sommar (tänk om hon GÅR då? 🙊).

gina tricot mini

Är ju en sucker för prickigt, så den här ryggsäcken står också högt på önskelistan. 💞

Skärmavbild 2019-05-03 kl. 17.26.04 (kopia)

Om Tintan vore en smula större hade jag även haffat denna URGÖLLIGA lilla badleopard – på nolltid! 😭 Kanske ska köpa den ändå – och spara till nästa sommar? 🧐 Älskar att det finns badleoparder även till killar!

IMG_2591

Tintan har ju sin fina ”Mini”-tröja sen tidigare, den verkar tyvärr vara slutsåld. 👆🏻 Är dock sjukt sugen på att haffa denna, nog min absoluta favvo ur hela minikollektionen! 🌈✨🦄

 1. Hej
  Blev så ledsen för poddpausen men som plåster på såret har jag frossat i gamla avsnitt de senaste dagarna. Vilken skatt ❤️ men jag hoppas ändå att ni kommer tillbaka sen när Tintan börjat föris ❤️ ni är så bra i ljud!! Stor puss och heja heja!

 2. Hej Vanja!
  En massa födelsedagsfirande kom emellan – fyllde år i fredags… ; )
  Skriver om Bach-dropparna snart igen; när jag återfått lite av mina krafter!
  Styrkekramar till er båda!!
  Ulrika..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..