ANNONS

Varför det tog mig 40 år att sluta ta min kropp för given

/

vanja wikström lofsan pro bono podd

När jag började träna med PT-Robert hösten 2017 skojade vi om att jag nu började min resa mot att bli en träningsprofil. ALDRIG trodde jag då, att jag ett och ett halvt år senare skulle ÄLSKA att hysta omkring en skivstång, eller att jag skulle gästa en av Sveriges största träningsprofilers podd – en podd med träningsinriktning! 😂💪🏻✨ Men nu är cirkeln sluten, för i veckans avsnitt av überinspirerande Lofsans podd Pro Bono är det yours truly som är gäst! 🙋🏼‍♀️

vanja wikström lofsan pro bono podden

Men. Även om podden såklart berör träning (jag berättar om varför det tog 40 år för mig att komma igång 😅 och varför jag ALDRIG kommer klara mig utan en PT 😬) så snackar vi om en heeeel del annat också. Min nära väggen-upplevelse (förra gången det begav sig 🙈), hur vår familjesituation påverkas av Niklas insomni och utmattning, och sen blev det dessutom en hel del om min hjärtefråga – att mötas med respekt och hänsyn när man vill föda sitt barn med planerat kejsarsnitt. 💘

Podden heter Pro Bono och hittas överallt där poddar finns, eller så klickar ni in er här och lyssnar direkt! ✨

5
71

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00