ANNONS

Mitt sovrum nu – och så ska det bli sen!

/

DSC06855

Nu byter vi måendeinlägg mot inredning för en stund. ✨ Tänkte att ni skulle få se lite mer av mitt (och ungarnas 😅) sovrum! Såhär ser det alltså ut i dag… 👆🏻

DSC06860

…men tanken är ju att det ska se ganska rejält annorlunda ut när vi är klara med det. Bakom väggen till vänster döljer sig en klädkammare. Den väggen kommer vi plocka ner (det är en papperstunn gipsvägg) och göra rummet större. Där klädkammaren är kommer vi istället att platsbygga min garderob.

Skärmavbild 2019-05-13 kl. 22.34.10

På bilden längst upp till höger ser ni lite inspiration. 👆🏻Min garderob ska nog inte vara riktigt lika öppen dock, måste ha några skåpdörrar att stänga in ”fulkläderna” i. 👹 (Övriga möbler är till min arbetshörna, mer om den strax. ✨)

Jotun-Lady-Pure-Color-5249-Linblå

Rummet ska målas i den grågrönblå nyansen ovan (bild lånad av Jotun), och även garderoben ska målas in i samma färg. Efter att ha bott i en helt vit lya i fyra år är jag SÅ sugen på färg på väggarna! 💛

DSC06862

Såhär ser rummet ut från andra sidan. Dörren målade jag och Iggy vit (har inte gjort kanten, men den syns inte när jag tar spegelselfies vilket var anledningen till att vi målade dörren 😂):

DSC06276

Så duktig! Han tyckte det var så kul att måla. Eftersom även dörrarna ska bytas (det är stora hål i flera av dem 😬) spelade det liksom ingen roll om det inte blev perfekt. SÅ SKÖNT att bara kunna slabba på färg och ha en rolig och kravlös stund med sin unge. 🙌🏻

IMG_2885

Ja men ni ser ju! Mycket bättre med vit dörr när såna här bilder tas. 😜💁🏼‍♀️

DSC06859

Okej. Den här garderoben ska alltså bort, och där ska vi istället göra en liten arbetshörna. Inspirationsbild från Celeste Escarcega:

office inspo

Golvet kommer vara vitt istället för trä, men jag vill ha lite samma feeling. Därav träskrivbordet på collagebilden i början av inlägget. Kommer bli väldigt härligt med en dedikerad plats för jobb. Tror det kommer kännas skönt rent psykiskt också, att det inte ligger en dator framme konstant. ✨

DSC06871

Golvet kommer vi behålla precis som det är. Det är ett vitt laminatgolv som vi även kommer lägga i andra delar av lyan. Sen blir ju möbleringen annorlunda, och jag kommer ha en annan säng. Tintans säng får stå bredvid min nåt år till.

DSC06864

Ser så enormt mycket fram emot att skapa det mysigaste rummet EVER här! 😍

13
119

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00