ANNONS

Sista poddisen är här

/

IMG_9758

”Kill your darlings” finns det ju ett uttryck som heter, och när jag och Jossan bestämde oss för att sluta med (eller ta en långpaus, vi får se) poddisen kändes det verkligen precis just så. Men ett SÅ rätt beslut ändå, just nu finns varken tiden eller orken.

I dag släpptes vårt sista avsnitt efter fyra års poddande varje vecka. Det är ett avsnitt fyllt av det vi är absolut bäst på: glädje och PEPPPPP! 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️✨🦄🌈 Vi fällde några tårar också, framförallt när vi läste upp några meddelanden från er som lyssnat på oss genom åren och som berättade vad poddisen betytt för er. ❤️ Det är faktiskt helt fantastiskt att den gjort så mycket gott för så många. SÅ tacksam för detta, och vilket poddisarv att lämna efter sig! 🙌🏻 Senast i förmiddags var det en kvinna som knackade mig på axeln på bussen och sa: ”Jag är femtio plus och älskar er podd! Den har gett mig så mycket, lycka till nu med alla era projekt och hoppas att ni får mer tid för er själva. Jag ville bara säga det, ge tillbaka lite.”. SÅ fint, blev så innerligt glad. ✨

I detta sista avsnitt peppar vi loss ordentligt, vi pratar om vad podden betytt för oss på både ett personligt plan och på ett businessplan – och sen bjussar vi på en riktigt fräsig present till alla som lyssnar! 💝 TACK för att vi fått hänga i era öron dessa år, det har varit en magiskt fin resa.

Veckans avsnitt av ”Josefin och Vanja” heter ”Lev ett liv som gör DIG lycklig!” vilket sammanfattar vår mission rätt bra. Det hittas där poddar finns, och missa inte att följa vår gemensamma instagram @josefinochvanja – där kommer vi peppa vidare och samla alla våra projekt. För även om podden upphör, så finns ju jag och Jossan och alla projekt vi vill genomföra och böcker vi vill skriva kvar. 😚💘

3
61

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00