ANNONS

När de storslagna planerna går i stöpet

/

IMG_3741

I dag har jag å kidsen hängt på andra sidan Söder. Vad spännande det är bara att komma någon kilometer ifrån sin egen stadsdel. 😂 Tack vare våra grannar fick vi nys om en vårfestival där det fanns food trucks, loppis, livemusik och clownen Manne (vi missade dock magiska Manne 😭).

Efter festivalen utforskade vi områdets parker. Alltid en hit att få leka i andra parker än de gamla vanliga. Dessa trädgungor var kalaspoppis, såklart. 👆🏻

IMG_3751

Ingen loppis utan loppisfynd! ✨ Spana in dessa två succéhaffningar: vääärldens gölligaste jeansjumpsuit till Tintan, och en (snygg!) hacky sack till la papa (vars älskade hacky sack nyligen gått sönder). 👏🏻🎉

IMG_3752

Till Iggy hittade vi ett plockepinn och en fräsig maskin som ska byggas ihop. Bra skörd! 👍🏻 Så tacksam för såna här dagar. När det liksom blir en fin upplevelse – trots att man bara hängt runt i sina hoods. Egentligen hade vi planer på att åka till fantastiska Tom Tits. Vi hade fått gratisbiljetter och Iggy älskar att vara där. Men måendet på Niklasfronten var i botten, så Tom Tits var inte att tänka på. Då känns det fint att det ändå blev en riktigt bra dag, trots att de mer storslagna planerna gick i stöpet.

IMG_0409

Fick denna bild på sms från skatten som spenderade dagen med att åka och hämta ett massivt trästaffli han haffat på Tradera. Han vill börja måla (känns som en perfekt meditativ aktivitet) och var på jakt efter ett vackert, inslitet staffli i massivt trä. Nu står det i hans sovbunker och är SÅ fint! Blev en bra dag för alla ändå. ❤️

12
125

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00