ANNONS

Välkommen på House Tour i vindslyan!

/

Gaaaahhh! Nu släpper vi in er här i vår smått skabbiga vindslya. 🙈Inga fräsiga fotofilter, eller bortredigerade hål i väggarna. 😂 Det här är liksom ”före”-filmen, så får ni från och med nu följa med på resan mot att göra vindslyan APSNAJDIG!

Och på tal om det så har jag alldeles strax ett möte här hemma med finsnickare + byggfirma. Vi ska prata skjutdörrsbyggande, den här alltså:

Skärmavbild 2019-05-22 kl. 14.41.22

En skjutdörr i trä och glas med en inbyggd bokhylla bakom (där det t ex är tänkt att vi ska få plats med en av Niklas surfbrädor 😍🏄🏻‍♂️), som alltså ska byggas på väggen som i dagsläget ser ut såhär:

5ca0f2ebee24a-5ca0f2ebee294vanja-wikstrocc88m-vindslacc88genhet.jpg

(Väggen rakt fram alltså, som leder in till mitt rum.) 👆🏻 Vi ska också snacka med finsnickaren om min garderob som det är tänkt att han ska bygga. Den kommer vara helt öppen, så den vågar vi nog inte köra IKEA-hack på eftersom den måste bli helt fläckfritt byggd då allt i den kommer synas så mycket.

Ska bli kul att planera upp en optimal garderob! 😍Jag vill ha maaaaassa plats att hänga. Hänger helst ALLT utom trosor, typ. 😂 Ligger grejerna i högar ser jag inte vad jag har, tycker jag. Älskarrr att kunna hänga upp för att få överblick, ska se hur mycket hängplats vi kan klämma in. 🤓 NU kommer byggarna snart, måste sluta! 👋🏻

Se fler avsnitt av ”Renoveringsresan” på vår YouTube-kanal!

20
72

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00