Välkommen på House Tour i vindslyan!

Gaaaahhh! Nu släpper vi in er här i vår smått skabbiga vindslya. 🙈Inga fräsiga fotofilter, eller bortredigerade hål i väggarna. 😂 Det här är liksom ”före”-filmen, så får ni från och med nu följa med på resan mot att göra vindslyan APSNAJDIG!

Och på tal om det så har jag alldeles strax ett möte här hemma med finsnickare + byggfirma. Vi ska prata skjutdörrsbyggande, den här alltså:

Skärmavbild 2019-05-22 kl. 14.41.22

En skjutdörr i trä och glas med en inbyggd bokhylla bakom (där det t ex är tänkt att vi ska få plats med en av Niklas surfbrädor 😍🏄🏻‍♂️), som alltså ska byggas på väggen som i dagsläget ser ut såhär:

5ca0f2ebee24a-5ca0f2ebee294vanja-wikstrocc88m-vindslacc88genhet.jpg

(Väggen rakt fram alltså, som leder in till mitt rum.) 👆🏻 Vi ska också snacka med finsnickaren om min garderob som det är tänkt att han ska bygga. Den kommer vara helt öppen, så den vågar vi nog inte köra IKEA-hack på eftersom den måste bli helt fläckfritt byggd då allt i den kommer synas så mycket.

Ska bli kul att planera upp en optimal garderob! 😍Jag vill ha maaaaassa plats att hänga. Hänger helst ALLT utom trosor, typ. 😂 Ligger grejerna i högar ser jag inte vad jag har, tycker jag. Älskarrr att kunna hänga upp för att få överblick, ska se hur mycket hängplats vi kan klämma in. 🤓 NU kommer byggarna snart, måste sluta! 👋🏻

Se fler avsnitt av ”Renoveringsresan” på vår YouTube-kanal!

 1. Ida skriver:

  Vart kommer er trästege från, som man ser stå lutad mot väggen i videon när du pratar om baren som ni ska ha in till köket från allrummet? Superfin!

  1. Den är fyndad på loppis för en herrans massa år sen. Bästa ställena att hitta vackra stegar!

 2. Julia skriver:

  Jag är precis likadan med mina kläder, hade mina tischor i lådor förut men då blev liksom hälften av dem inte använda. Nu hänger i princip allt

 3. Mia skriver:

  Tack för att ni inspirerar på så många plan!✨

  Supermysig lägenhet som det kommer bli så kul att följa, då jag gillar er stil.
  En liten annan fråga dock. Din vita topp och jeansen, var kommer dem ifrån?

  Stort TACK och Lycka till!

  1. KUL att du e pepp! 😀 Den vita toppen kommer från Stradivarius och jeansen från Neuw, älskar båda! 😀

   1. Mia skriver:

    Tack snälla för svar & ha en riktigt go helg😃

 4. Erika skriver:

  Kul att få följa. Älskar att ni bor i hyres, vi är så många och det kan bli så fint när man anstänger sig. Men klart hyresvärden står för spackling och ordentligt underarbete i en lya från 80talet. Hantverkare gör ordentligt arbete trotts hyresrätt. Vi valde tapet, dyra sådana som hyresvärd stog för utan att blinka. Däremot är ju badrum och kök rätt omöjligt att få gjort via hyresvärd iom att lagstiftningen är så luddig och betonas som behovsstyrd. Synd att det är så subjektivt mätt… blir det tvättmaskin i lillatoaletten?

  1. Tyvärr vill de inte spackla, bara måla. 🙁 Så vi kommer sätta täcktapet, så får de måla över den sen. Och yes! Tvättmaskin på lilla toa! LÄNGTARRRR tills vi kopplat in den, när man levt med tvättmaskin hemma i fyra år är det SVÅRT att gå tillbaka till tvättstuga. 😬

 5. Det kommer bli så fint!! Så avis!!
  Har ni nån plan på framtida rum åt Tintan??
  Kram❤

  1. TAAAACK! <3 Vi tänker att det går att dela av Iggys rum längre fram, och göra två rum av det. Då anlitar vi Esteriör igen, så får de fnurla ut hur man gör det på ett fiffigt sätt tänker jag. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..