Jeans å t-shirt à la Vanja

Innehåller annonslänkar

Vanja Wikström smycken outfit

Det var länge sen vi körde ett renodlat outfitinlägg, så LET´S! …som Chandler Bing skulle sagt. 🤓 Såhär har jag sett ut de senaste fyra dagarna. 👆🏻 Vi har bott hos farmor Barbro pga rivningen, och jag gjorde (såklart) klassikern att packa flertalet ombyte till kidsen – men inget till moi. 🤷🏼‍♀️ Tur ändå, att det var en rätt göllig outfit jag fick med mig. 💁🏼‍♀️

Vanja Wikström outfit

Är ju ingen jeans å t-shirtbrutta, men detta är nog så nära jag kommer: jeans å PALJETT-tisha! 😂 Då blir det vardagsglädje. ✨ Tishan kommer från Soaked in Luxury och är storfavorit hos kidsen pga mycket petvänlig.

Vanja Wikström smycken 2

Ska jag ha ”bara” jeans å (paljett)tisha på mig, så blir smyckena än viktigare för att jag ska tycka att det blir en rolig kläddag. Tänkte därför att ni skulle få kika lite närmre på vad jag lassar på mig om dagarna. Ju mer desto bättre, är min filosofi på den här fronten. Mitt mål är att se ut som en julgran, alternativt en pantertant från Troppan. 🤩 I vänster öra sitter just nu dessa favoriter:

Hoop med pärla / Sophie by Sophie
Guldring med regnbågsfärgade stenar / Safira
Liten guldstjärna / Sophie by Sophie

Vanja Wikström smycken 3

I högerörat tronar en likadan guldring med regnbågsfärgade stenar, och sen en ny favvo från Sophie by Sophie med två pärlor på en guldkedja. Älskar kombon av de lite ”finare” pärlorna och den mer ruffiga kedjan. 🙌🏻  Ringen på handen köpte jag på Bali.

Vanja Wikström smycken 5

Jag passade på att fynda armband på Royal Design-rean jag tipsade om förra helgen (eftersom ALLA mina blev snodda i Portugallien i höstas). Hittade dessa tokfina grymmingar:

Armband med pärla / Bud To Rose
Armband med regnbågsfärgade stenar / Sophie by Sophie
Matt guldarmband / Edblad
Armband med brun sten / Bud To Rose

Vanja Wikström smycken 6

På högerarmen bor:

Armband med brun sten / Bud To Rose
Armband med kedja / Pilgrim
Slätt mässingsarmband / Malaika Cotton

Vanja Wikström smycken 4

Runt halsen har jag nästan alltid mitt fina V från Safira.

Vanja Wikström smycken

Och på högerhanden sitter min leopardring som jag köpte i Sri Lanka, och min MUM-ring från Patchy Tiger.

Vanja Wikström outfit 2

Jeans / Neuw
Pjucks / Converse
Jacka / Second hand
Väska / Mango

I dag läggs det golv i vindslyan, i morgon ska ni få se! 😍

LOADING..