Sliten

IMG_4325

I dag har det varit #parklife för hela slanten. I lyan stod golvläggning och väggbyggning på schemat:

IMG_9957

När jag kommer hem ser detta förhoppningsvis heeeelt annorlunda ut. 👆🏻👌🏻 På grund av golvgrejsandet är det trixigt att vara hemma, trots att jag hade behövt det. Iggy är hemma från föris för andra dagen i rad, Tintan är småsjuk och jag är S L I T E N. Dels för att jag också åkt på förkylningen som kidsen har, men kanske framförallt för att jag inte sovit på två dagar.

I går natt väcktes jag av att Tintan hade gjort en megabajs kl 03.23. Det var bajs i pyjamasen och i sängen. Att ratta med det var…sisådär mysigt. Efter blöjbytet och saneringen sov inte Tintan särskilt mycket mer den natten – och inte jag heller då förstås.

I går natt var det ingen bajsbomb att hantera, men däremot en bebis som vaknade cirkus 20 gånger (ingen överdrift) pga sjuk. Som ni förstår blev det i princip noll sömn för mig då också. Så i dag har jag mått rätt dåligt faktiskt. Att behöva vara förpassad från hemmet och ranta runt i parker med två barn som vill helt olika saker när det enda man behöver är att VILA är halvhärligt. Men men.

IMG_4327

Ändå glad att jag lyckades kirra en jobbgrej som stått på Att Göra-listan aaaaaalldeles för länge. Sofie som jobbar med mig och Jossan kom helt enkelt och satte sig i parken där jag å kidsen hängde, och hjälpte mig att fixa det som behöver fixas.

Det har varit ganska bökigt att få ihop jobbandet den senaste tiden. Jag har haft en massa grejer som varit kontrakterade sen länge, och maj är en av årets mest hektiska månader i vår bransch. Förståelse för att jag har det kärvt på hemmafronten finns såklart hos de jag jobbar med, men bara till en viss gräns. Gör inte jag mitt jobb så sätter jag ju någon annan i skiten. Och den senaste veckan har förståelsen upphört – och förvandlats till irritation. Men nu är nästan alla bokade jobb producerade, och jag tar inte på mig något mer förrän i höst. Då hoppas jag att vår situation är bättre. ❤️

IMG_4371

Har varit en snabbis på kontoret också. Farmor tog Tintan, och jag och Iggy käkade lunch vid mitt skrivbord. Niklas har varit en sväng på IKEA i dag, och köpt kakel och blandare till vår lilla toa. Hoppas kunna dra igång det bygget snart. I morgon får ni se hur golvet blev (om det nu blev klart 🙊)!

 1. Helena skriver:

  You got this ! En minut i taget ❤️

 2. Erika skriver:

  Hoppas att det vänder snart ❤ Klokt av dig att inte ta på dig mer jobb nu tycker jag 😊 Har själv haft det riktigt pissigt sen januari så nu kämpar vi för att andra halvan av 2019 ska bli i alla fall två snäpp bättre än vad första halvan var 😅

 3. Malin skriver:

  Hej fina, halkade in på en sida som ni kanske redan kollat men tänkte på er.. johannaslivsstil.se hon verkar va expert på utmattning!
  Håller tummarna för en bra natt för er!
  Kram

 4. Malin skriver:

  Kämpa❤️❤️❤️ Det kommer bli bättre, ni är SÅ starka! Massa styrkekramar från trogen följare😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..