Rosa svampvägg och livets berg- och dalbana

IMG_4519

Såhär såg jag ut i går! 💁🏼‍♀️ Det var en dag som började SKITPISSIGT, men slutade på topp. Ska berätta mer om den i morgon tänkte jag. I dag roar vi oss med ytligheter – en Momspo!

IMG_4479

Klänning / Gina Tricot
Pjucks / Birkenstock
Solisar / Åhléns
Rosa svampvägg / magnifik!

IMG_4462

Livet just nu är väldigt mycket upp och ner. Ena stunden tycker jag att det vi går igenom är nemas problemas. Andra stunden känner jag mig som fångad i ett fängelse och får panik. Ofta innehåller mina dagar båda de känslostämningarna. Har bestämt mig för att ta kidsen och flytta till mamma ett par veckor i sommar. Så får Niklas en verklig chans att komma tillbaka, känns omöjligt mitt i småbarnslivet annars.

Vi hörs i morgon, så berättar jag mer om livets berg- och dalbana. ❤️

 1. Emma skriver:

  All pepp och kärlek till dig. ❤️🌹❤️🌹 Önskar att jag kunde ge dig samma pepp och kärleksdos jag får av dig och jossan genom alla era plattformar/kanaler mm. ❤️ Va rädd om dig och ta han dom dig så gott de går ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 2. Vanja! Hårda ord bland vissa av kommentarerna. Så enkelt för en del personer som sedan bara kan gömma sig bakom en datorskärm utan att förstå att deras ord kan göra skada på riktigt. I bröstet på den de skriver till. De borde skämmas!
  Fortsätt kämpa på! Dina berättelser om att livet ibland är tufft hjälper mig och mååååååånga andra småbarnsföräldrar vill jag lova! Du är viktig för oss!! TACK! ❤️ Bara kärlek och pepp!

 3. All pepp till dig Vanja. Har aldrig kommenterat mer än under någon bild på instagram. Tycket du är en inspiration på många sätt och verkligen en genom härlig person. Gillar när man vågar visa upp livets alla sidor

 4. Mitt i er berg-och dalbana kommer här lite pepp – blir alltid så inspirerad av din klädstil och denna klänning var ju skitsnygg! Du är grym!

 5. Malin skriver:

  Så underbart härligt med en barnfri dag☀️ Bara unna dig en massa lyzz, goda viner, matkoma och sol sol sol☀️☀️☀️

  Glöm inte bort dig själv och gör sådant som får dig att må bra❤️ DU är det viktigaste som du har.

  Och krya på Niklas☀️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..