ANNONS

The look for less

/

IMG_4835

La upp den här storien på Inspirationstagram tidigare i dag… Vårt handfat som vi beställt till lilla toan damp nämligen ner utanför dörren i morse. Vi öppnade PÅ STÖRT och kikade, såklart ska ni också få se! 🙊

DSC07570

Tadaaa! Visst är det FINT?! 😭🙌🏻 Är så sjukt nöjda! Det är gjort i sten, och tanken är faktiskt att använda vårt matbord (som handfatet står på 👆🏻) för att göra bänkskivan till lilla toaletten.

DSC07561

Att köpa tjockt trä som passade looken vi var ute efter blev så sabla dyrt, och eftersom vi ändå inte tänkt ha kvar vårt matbord blev det perfekt att det istället nu får göras om till bänkskiva. Tycker handfatet passar jättebra mot träet. 🙌🏻 Henke å Zandras (Esteriör) smarta idé.

DSC07562 (kopia)

I går beställde vi kaklet till lilla toan, och blandare. Den kommer vara i mässing, så testade att ställa en mässingsljusstake bredvid handfatet för att få en känsla av hur det kommer se ut. SÅ FINT ju! 🙌🏻

badrum 1

Ovan är Esteriörs inspobild på hur badrummet ska se ut. Det gröna kaklet och det svartvita golvet är nu beställt. Det rosa cementhandfatet på bilden var vi SÅ sugna på, men det var tokdyrt. Niklas lyckades istället snoka reda på det vi nu fått hem på Tradera för en bråkdel av priset. The look for less, liksom. 👹

Den vita vägglampan från MADE.COM har vi också fått hem. Den ska monteras i den stora spegeln som ska täcka hela ena kortväggen:

Skärmavbild 2019-06-10 kl. 14.47.50 (kopia)

…som på ovan inspobild. Rottinglampan är också från MADE.COM, och den ska stå i ena hörnet av lilla toan och ge mysepyseljus. Även den har vi fått hem, den står dock i mitt sovrum för tillfället. Sjukt fin! ✨

DSC07563

Tycker handfatet känns klockrent, om några dagar ska byggjobbarna börjat ratta med lilla toan. SPÄNNANDEEEEEE! 👏🏻

11
146

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00