The look for less

IMG_4835

La upp den här storien på Inspirationstagram tidigare i dag… Vårt handfat som vi beställt till lilla toan damp nämligen ner utanför dörren i morse. Vi öppnade PÅ STÖRT och kikade, såklart ska ni också få se! 🙊

DSC07570

Tadaaa! Visst är det FINT?! 😭🙌🏻 Är så sjukt nöjda! Det är gjort i sten, och tanken är faktiskt att använda vårt matbord (som handfatet står på 👆🏻) för att göra bänkskivan till lilla toaletten.

DSC07561

Att köpa tjockt trä som passade looken vi var ute efter blev så sabla dyrt, och eftersom vi ändå inte tänkt ha kvar vårt matbord blev det perfekt att det istället nu får göras om till bänkskiva. Tycker handfatet passar jättebra mot träet. 🙌🏻 Henke å Zandras (Esteriör) smarta idé.

DSC07562 (kopia)

I går beställde vi kaklet till lilla toan, och blandare. Den kommer vara i mässing, så testade att ställa en mässingsljusstake bredvid handfatet för att få en känsla av hur det kommer se ut. SÅ FINT ju! 🙌🏻

badrum 1

Ovan är Esteriörs inspobild på hur badrummet ska se ut. Det gröna kaklet och det svartvita golvet är nu beställt. Det rosa cementhandfatet på bilden var vi SÅ sugna på, men det var tokdyrt. Niklas lyckades istället snoka reda på det vi nu fått hem på Tradera för en bråkdel av priset. The look for less, liksom. 👹

Den vita vägglampan från MADE.COM har vi också fått hem. Den ska monteras i den stora spegeln som ska täcka hela ena kortväggen:

Skärmavbild 2019-06-10 kl. 14.47.50 (kopia)

…som på ovan inspobild. Rottinglampan är också från MADE.COM, och den ska stå i ena hörnet av lilla toan och ge mysepyseljus. Även den har vi fått hem, den står dock i mitt sovrum för tillfället. Sjukt fin! ✨

DSC07563

Tycker handfatet känns klockrent, om några dagar ska byggjobbarna börjat ratta med lilla toan. SPÄNNANDEEEEEE! 👏🏻

 

 1. Hej bästa Vanja! Det ser sååå fint ut! Och wow med tradera!
  Är så himla nyfiken hur det har gått med dina bryn sen du gjorde dem, är du fortfarande lika nöjd och hur känns resultatet nu efter att det har gått något år? 👩‍🎤

  1. Taaaack! Ang brynen – är så SJUKT nöjd! Bästa jag gjort! När jag gjorde brynen senast (ett år sen typ) använde hon en ny typ av teknik (hon kombinerade microblading med shading) och nytt typ av pigment och det blev SÅÅÅ bra! Ser fortfarande toppen ut, sminkar aldrig brynen längre. Obs obvs obs att du måste gå till någon som är riktigt bra. Kan VARMT rekommendera Malika som jag gått till. Heter Malikasbeautystudio på instagram, har salong på Kungsholmen om du bor i Stockholm. SÅ NÖJD som sagt, brynen ser skitbra ut fortfarande, kanske lite blekare men ”stråna” syns fortfarande och de gör så mycket för mitt fejs. 😀

 2. Erika skriver:

  Älskar att ni går all in, så modigt och inspirerande! ✨ heja er!

 3. Vira skriver:

  Jätte jätte jätte fint 😍❤️

 4. Aggie skriver:

  Wow, otroligt fint!!!
  Kanske göra nån matchande hylla av resterande trä att ha tex över toaletten, ovanför spegeln eller som hylla vid spegeln?
  Kramar!

  1. KUL att du gillart! 😀 Och ja, bra idé! <3 Ska vi absolut fundera på!

 5. Sunny skriver:

  Kommer bli så jäklans fint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..