Att varva böl med tack – och vikten av att klä mig fint

Innehåller en annonslänk

vanja wikström outfit leopardkjol 2

Känns som att mina inlägg här i bloggen varvas med böl och tack, tack och böl. 😂 Och nu är det dags för TACK – igen. Går inte in och svarar enskilt på alla fina kommentarer även om jag VERKLIGEN skulle vilja (tiden finns inte 😫) men ni ska veta att jag läser ALLT ni skriver – vissa kommentarer flera gånger om. ❤️

Blir själv förvånad över att vi är så många i liknande situationer. Tänker därför att det faktiskt är extra viktigt att mina bölinlägg fortsätter komma, för ingen av oss ska behöva känna att vi är ensamma i det här. Varken ni som är utmattade/mår dåligt eller vi som står bredvid. Det hjälper verkligen mig och oss att läsa om er, och jag tror att kommentarerna är till stor behållning även för de som besöker el bloggo utan att skriva något själva. Så TACK. 🙌🏻

vanja wikström outfit leopardkjol

Nu till något helt annat – KLÄDERRRR. 😍 Att få sätta på mig plagg som gör mig glad är extra viktigt just nu. Att få sminka mig likaså. Fixa håret. Tänker att det kanske hänger ihop med att det är saker en kan kontrollera; se till att de håller sig på banan och fortsätter skänka vardagsglädje liksom. När så mycket annat hänger löst. För livet BLIR faktiskt lite härligare i roliga kläder, för mig i alla fall. Som ovan leopardkjol. Så vansinnesperfekt att den kommer plockas fram sommar efter sommar i måååånga år framöver.

Leopardkjol / Monki
Tisha / Gammal från HM
Pjucks / Converse
Solisar /Gamla från Åhléns

vanja wikström outfit leopardkjol 4

Ett av mina enklaste trix för att göra en basig outfit roligare (alternativt göra nåt kul av en tisha en gillar men inte riktigt vet hur en ska bära) – knyt den i midjan! SÅ fint till kjol, till jeans – eller varför inte över en klänning? 🙌🏻

vanja wikström outfit leopardkjol 3

ÄLSKARRR denna kjol! 😭 Har i en massa år haft för mig att jag inte ”kan ha” kjolar eller klänningar som är av midilängd (slutar på vaden), men det var ju bara rent nys. Det är ju jättefint. Även på mig. Tänk vad knäpp en är som har såna där pryttlar för sig. Vad mycket skojigt och härligt en missar bara för att man fått för sig nåt. Ska låta min leopardkjol bli en påminnare om att inte begränsa mig själv. Varken på outfitfronten eller något annat plan. 👊🏻💞

 1. X skriver:

  När det är mkt känslor så blir de grejerna mer känslosamma också känner jag. När allt runt är mer självklart och på banan så reflekterar jag inte lika mkt över vardagsglädjen heller. Har nästan lättare att känna igen och reflektera över de bitarna när resten är lite skakigt, knäppt nog. Brukar tänka ”det lilla livet” ibland, alltså inga 5-årsplaner utan här och nu, kan vara en perfekt espresso eller få håret fixat. Tror man plockar med sig det i vardagen på ett bra sätt hela livet om man varit igenom det ni går igenom. Värdefullt även på lång sikt. Blir så lätt att man bara kutar på med allt. Vardagsglädje och att verkligen utgå från sina egna förutsättningar, alltid, istället för att snegla på andras. Tror vi ofta tittar på varandras liv genom ett skyltfönster och är lika avundsjuka på varandra fast över olika grejer.

 2. Emma skriver:

  Hej Vanja! Vad heter stället där du gjorde hårborttagningen med laser? Jag trodde att jag hade en skärmdump på det från din instastory men måste ha råkat radera den.

  Har förresten följt dig och din blogg sen gravid vecka för vecka och det har varit jätteroligt att få följa dig och din familj genom er resa. All kärlek till er!🥰

  1. Finis, vad kul att du fortfarande hänger med! <3 Jag gör min lasergrej på Nordiska kliniken, ligger precis vid Sergels torg i stockholm. Toppenbra klinik, och de har den absolut senaste och starkaste lasern. Kram!

 3. Så fin kjol! Känner att det är superbra att ha något annat att foka på, som tjusighetsfronten med kläderna för dig. Att liksom ta lite distans från det man inte kan fixa och styra upp ett eget litet projekt som man vet att man kan hålla i schakt.
  Jag själv har gjort på liknande sätt fast jag tog till mat som kontrollgrej och det gick åt fanders och är fortfarande sisådär. Men nu när det är halvdant så ska jag nog ta distans från det med att också rusta min garderob för att få lite andningspaus. Tack för dina dundertips. Det uppskattas!!<3

 4. Mollan skriver:

  ÄLSKAR din klädstil, men framför allt så ÄLSKAR jag din frisyr! Du är alltid så hiiiiimla fin i håret, och jag erkänner rakt ut att jag är grön av avund!

 5. SÅ SNYGG OUTFIT <3 Kanske ska jag också våga mig på en kjol, ändå 🙂 Håller helt med om att det oftast känns bättre om man får lägga fokus på nått annat lite ytligare ett tag, som ens outfit. Jag bjöd hem ett gäng vänner för ett tag sen och de fick gå igenom min garderob (sånt jag skulle rensa ut) och en av tjejerna tog en av mina gamla trötta tshirtar och knöt sådär snyggt, med en färgglad spetsbh under. SÅ SNYGGT! och inget jag tänkt nånsin på själv.. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..