ANNONS

En livförsäkring

/

IMG_5001

Har precis kommit från Södersjukhusets bröstcentrum. Varit där och gjort en extra mammografi och ett ultraljud. Har ju nämnt att det funnits orosmoment utöver det jag delat med mig av här i bloggen under våren, och just mina bröst har varit en av de sakerna som adderat till att den här våren varit den tuffaste hittills.

IMG_5028

Det verkar dock inte vara någon fara, men hellre kolla en extra gång än en gång för lite. Ingen har väl kunnat undgå det fruktansvärda som drabbade Terese och hennes familj, så outsägligt sorgligt. Svårt att ens tänka på det. Det är bara för hemskt. 💔

Men det ger perspektiv. Och initiativ. Till att inte bara sopa undan misstankar. Till att ta sin kropp på allvar. Hälsan är det enda som är Viktigt På Riktigt i slutändan. Så strunta inte i era kallelser – vare sig till mammografi eller cellprov. Det är en vansinneslyx att vårt land erbjuder oss denna LIVFÖRSÄKRING. Kasta inte bort det.

IMG_4998

Så vackert hus, bröstcentrum. 🧡🧡 Blev lite stolt över mig själv i morse. Sköterskan som skulle genomföra mammografin frågade om det var okej att en (manlig) AT-läkare var med under undersökningen för att få utbildning. Jag som i princip ALLTID säger ja till sånt och bjussar på det mesta jag kan bjussa på (lider ju av the Disease to Please 😬) kände nu bara att NEJ DET ORKAR JAG INTE MED. Så jag sa nej. Och jag VET såklart att läkare (även manliga) givetvis måste kunna få utbildas, och hade jag bara inte varit så jävla tunt utbredd just nu så hade jag varit helt okej med det. Men inte nu. Och då blev jag ändå lite stolt över att jag faktiskt sa det också, och inte körde över mig själv för någon annans skull. 🌸

Strax ska jag till Jossans kontor och signera flera ex av vår bok Livsstilsbibeln. Vi har börjat sälja den själva på MonyayClub just för att kunna erbjuda en signerad utgåva. Och alla vi signerade hade sålt slut – KUL! Så nu ska vi dutta våra namn i fler. ☺️ Sen ska jag hem och plåta täcktapeterna så att jag kan visa er hur det blev. Det får ni se i morgon. 😘

7
133

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00