Haffa Livsstilsbibeln signerad – och till pangpris!

Innehåller reklam för vår bok

IMG_2569

Nu har jag och Jossan signerat ett ton böcker igen, och dessutom bjussar vi på pangpris på vår bok ”Livsstilsbibeln – så skapar du din drömvardag”! Med koden THEFEELGOODYEAR får ni 50 pix rabatt och kan haffa boken för 149 spänn. 🎉 (Gäller så länge lagret räcker.)

IMG_2572

I boken ger vi våra bästa tips på hur du skapar dig en vardag att älska – baserat på det som gör just DIG lycklig. 🌈✨Den innehåller de verktyg som funkat bäst för oss och ett gäng övningar som hjälper dig att gå från tanke till handling. Bästa presenten till den nyblivna studenten, till mamma, till bästisen – eller till dig själv. Vi har kokat ner all vår kärlek i boken. Haffa den signerad och till pangpris här! 💞

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..