Jag har BLIVIT MED DIAMANT!

akind smycken vanja wikström hållbar diamant

Kollakollakooooollaaaaaa – jag har BLIVIT MED DIAMANT! 🙊 💎 Jag har aldrig ägt en diamant tidigare, men efter denna vår kände jag att jag ville ge mig själv en present. Nåt att bära varje dag som skulle påminna mig om att jag fixar det mesta. Och vad bättre då, än en diamant? Stenen som är i princip okrossbar. 👊🏻✨

IMG_5097

Tycker den är så fin, så fin. Och den kommer passa med vad jag än slänger på mig utöver den. Som månen till exempel – från Jossans Oh La Moon. 🌙

akind hållbar diamant vanja wikström 2

Halsbandet är handgjort och kommer från svenska Akind. Guldet är återvunnet och diamanten skapad i ett labb – etiskt och hållbart (så grisig industri annars, diamantbranschen 😬).

IMG_5082

Älskar halsbandet! 😍 Har snöat in SÅ PASS på smycken just nu.Tror det är en reaktion på att jag inte har så mycket tid att lägga på mig själv. På grund av det pyntar jag mig som en julgran, så att jag kan glittra mig igenom den här perioden. 🎄 Bara för att det är deppigt på vissa fronter behöver det ju inte vara det på alla fronter. ✨

Och på tal om smyckesnördningen nu då – vet ni vad jag gjort mer? 🙊 Har beställt ett helt gäng grejer av en guldsmed jag lärde känna i Sri Lanka förra året. Har skickat honom inspirationsbilder, så just i detta nu sitter han och smider fram 4 ringar och två armband till mig som kommer bli galet fina. Han är tokduktig (har t ex gjort leopardringen och lejonringen som ni garanterat sett på mina fingrar) och behöver uppdrag. Ska berätta mer om honom längre fram. ✨ Ha en fin midsommar nu hörrni! 🌸

 1. Diamanter är dessvärre inte okrossbara. När en stenfattare skulle fatta en diamant i min förlovningsring sprack diamanten.

 2. Emelie skriver:

  Spännande! Hoppas det inte e samma smycke gubbe därnere som min kompis anlita. Han skickade upp en riktigt ful ring upp till Sverige (hennes förlovningsring) och när hon skulle åtgärda den i Stockholm sa smeden att ”den här stenen är delad i 2”. Bajsmacka på bajsmacka! XD

  Så hoppas du nu kan få mig en believer om att det finns kunniga seriösa guldsmeder där nere! 🙂

  1. Mia skriver:

   Min man är halvlankes och uppvuxen på Sri Lanka, svärfamiljens bästa vänner där är just en juvelerarfamilj. Superseriösa och duktiga, men därför också dyrare än småbutikerna man kan hitta lite var stans. Jag har beställt och köpt saker därifrån (men när vi varit där, hade inte litat på den lankesiska postgången…).
   Som överallt annars finns det seriösa och oseriösa personer, pålitliga och opålitliga. Det finns naturligtvis inte endast en juvelerare/guldsmed i hela Sri Lanka…

  1. Nejdå, han är jätteduktig, 🙂 När vi var i Sri Lanka köpte vi en hel del från honom. han lagade även min svärmors smycken, putsade upp dem och fixade till så attd e blev som nya. han är toppen. Sri Lanka har överlag väldigt duktiga juvelerare, men såklart finns det rötägg även där som överallt annars. 🙂

 3. Lina skriver:

  Så fint halsband! Spännande, är det så att man kan beställa från guldsmeden? 😀 Tycker leopardringen är så himla fin! ✨

  1. Akind skriver:

   Hej Lina, om du är intresserad av diamanthalsbandet så finns det på wearakind.com – det heter White Diamond Necklace och är vår mest populära produkt 🌸😍🙏

  1. Tack! Och ja, jag tänkte att om jag blir nöjd med de smycken jag beställer och allt funkar smidigt så lämnar jag ut hans kontakter, så får de som vill kontakta honom och beställa. Mina smycken ska ta ca en månad att skapa, så jag uppdaterar allteftersom det fortskrider. 🙂

 4. Gratttis! ❤️❤️❤️Den är du verkligen värd! Och du har faktiskt en tidigare. På guldringen från min mormor😁😁😇

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..