Att njuta av det stora i det lilla

vanja wikström 2

Mitt motto har ju sedan länge varit att Värna Vardagsglädjen, det vet ni. Min livsfilosofi är att skapa mig ett vardag som jag älskar, snarare än att längta efter lyxiga punktinsatser. Och eftersom lyxiga punktinsatser inte ens finns på kartan nu blir det än viktigare att hitta de där små grejerna som gör mig glad. Som en god cappo på ett ställe jag tycker om, till exempel. ☕️

vanja wikström 3

Har hittatr ett nytt favvoställe här i krokarna, och för tillfället slinker jag dit varje dag medan Tintan sover. Jag äter en smarrig macka eller en god lunch – och avslutar med cappo. 🙌🏻

vanja wikström

Brukar också plocka upp datorn och jobba en smula. Skriva ett blogginlägg, svara på några mail. Det jag njuter allra mest av just nu är att få vara för mig själv. Har noll behov av att vara social, beror förmodligen på att jag har ett eller flera barn runt/på mig ganska så konstant för tillfället. Nä, får jag tid på egen hand vill jag spendera den just precis så – på egen hand. 💞

vanja wikström 4

Älskar min fina jacka från Patchy Tiger. Så gött att det är somrigt nog att kunna plocka fram den nu. 🐾 🐯

IMG_5351 (kopia)

I dag fyller min fantastiska papps 75 bast, så i kväll ska vi i familjen gå ut och äta middag ihop. Farmor Barbro passar Tintan. Tänkte först ta med henne, men kände sen att NÄÄÄÄ – jag vill inte ha en upprepning av midsommarmiddagen. 😬 😅Nu vill jag kunna slappna av och vara MED. Så fint att Barbro kunde ställa upp. Blir en mysig kväll! 🎉💝

 1. Edina skriver:

  Heja, min kära mamma brukar alltid säga – när du mår som värst, gå till frisören och piffa dig lite, det hjälper! Och det gör ju det. Har haft en tuff period men att fokusera på glada plagg och vardagsglädje har faktiskt hjälpt mig. Kram till er, ni fixar detta 🍒🌸

 2. DU ÄR SÅ KLOK <3 All kärlek till dig!

 3. Så viktigt att tänka så, att njuta i de små stunderna i vardagen och inte vänta på större händelser (eller bara som att njuta på helgen men inte på vardagen) 🙂

 4. Helens skriver:

  Hej,

  Har ni sett dokumentären ”sömnlösheten hotar vår hälsa” på Kunskapskanalen ? Har inte sett hela men kom och tänka på dig och din familj, verkar prata om olika metoder för att må bättre. Kram!

 5. Anna skriver:

  Men åh! vilket är detta fantastiska ställe? hänger ganska mycket i dina hoods och är precis som du arbetsskadad när det gäller kaffe o alltid ute efter den perfekta cappon 😍

  1. Stockholm Ost och Chark – gamla Saltå Kvarnbutiken i hörnet Renstiernas/Bondegatan. SÅ god mat och SÅ goda mackor! <3<3<3 Och bra kaffe! Sjukt mysigt och härlig personal. Toppställe! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..