ANNONS

Jag har blivit en guldskata – och 25% rabatt på superfina smycken!

/

Innehåller annonslänkar

IMG_5292

Jag har varit en silvermänska så länge jag kan minnas, men nu har nåt hänt: jag har blivit en GULDPERSON! ✨😂 Trivs helt plötsligt jättebra i guld, och efter ett helt liv med silversmycken känns det SÅ KUL att ha något annat att pynta sig med. 🎄

Tänkte att jag skulle visa det jag allra helst hänger på mig just nu, och dessutom ge er andra skator (eeehh, förlåt – jag menar givetvis smyckesintresserade 😜) en fredagspresent i form av en rabattkod hos ett av mina favoritmärken! 🌻

IMG_5308

På vänsterhanden sitter numera denna trio alltsomoftast: Bred ring från La Maison Bagatelle, ring med spetskant från Safira, och tunn ring från Safira.

IMG_5318

Runt halsen – min diamant från Akind. Och sen en annan goding från La Maison Bagatelle med en pärla i mitten. ✨

IMG_5311

På andra handen: flera ringar från Safira . Tycker de har himla mycket fint i massa olika stilar. Jag brukar gå in på Safira Trend. Där hittar jag mest. Perfa om man gillar bohemiska smycken. 🌻

IMG_5320

Solglajerna är från Thomas Sabo (älskar dem, har dock klippt bort en grej som gick som en brygga mellan glasen över nosen, tycker de blev finare så 👹). Armbandet med droppar är från Safira, det som är en som en länk är också från Safira.

IMG_5322

Okej – och nu till presenten då! 💝 Det här är inget samarbete, utan jag har lärt känna Paula som gör alla smycken för sina egna två märken Pantolin och La Maison Bagatelle och hon är en rackarns raring. Tänker därför att det blir liksom win win för alla om ni får en rabattkod hos henne: ni blir glada, hon blir glad, och jag blir glad av att få göra alla glada! 😊 Så – om ni anger koden VANJA25 får ni 25% rabatt på ett helt köp hos La Maison Bagatelle tom nu på söndag 30/6, GÖTT VA? 😍 De har massor av fina prisvärda smycken för både silver- och guldskator. Happy fredag! 😙✨

13
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00