Jag har blivit en guldskata – och 25% rabatt på superfina smycken!

Innehåller annonslänkar

IMG_5292

Jag har varit en silvermänska så länge jag kan minnas, men nu har nåt hänt: jag har blivit en GULDPERSON! ✨😂 Trivs helt plötsligt jättebra i guld, och efter ett helt liv med silversmycken känns det SÅ KUL att ha något annat att pynta sig med. 🎄

Tänkte att jag skulle visa det jag allra helst hänger på mig just nu, och dessutom ge er andra skator (eeehh, förlåt – jag menar givetvis smyckesintresserade 😜) en fredagspresent i form av en rabattkod hos ett av mina favoritmärken! 🌻

IMG_5308

På vänsterhanden sitter numera denna trio alltsomoftast: Bred ring från La Maison Bagatelle, ring med spetskant från Safira, och tunn ring från Safira.

IMG_5318

Runt halsen – min diamant från Akind. Och sen en annan goding från La Maison Bagatelle med en pärla i mitten. ✨

IMG_5311

På andra handen: flera ringar från Safira . Tycker de har himla mycket fint i massa olika stilar. Jag brukar gå in på Safira Trend. Där hittar jag mest. Perfa om man gillar bohemiska smycken. 🌻

IMG_5320

Solglajerna är från Thomas Sabo (älskar dem, har dock klippt bort en grej som gick som en brygga mellan glasen över nosen, tycker de blev finare så 👹). Armbandet med droppar är från Safira, det som är en som en länk är också från Safira.

IMG_5322

Okej – och nu till presenten då! 💝 Det här är inget samarbete, utan jag har lärt känna Paula som gör alla smycken för sina egna två märken Pantolin och La Maison Bagatelle och hon är en rackarns raring. Tänker därför att det blir liksom win win för alla om ni får en rabattkod hos henne: ni blir glada, hon blir glad, och jag blir glad av att få göra alla glada! 😊 Så – om ni anger koden VANJA25 får ni 25% rabatt på ett helt köp hos La Maison Bagatelle tom nu på söndag 30/6, GÖTT VA? 😍 De har massor av fina prisvärda smycken för både silver- och guldskator. Happy fredag! 😙✨

 1. Tack Vanja! Har just unnat mig det lilla stjärnhalsbandet i guld med din rabattkod🌟Tack också för att du är så härlig och inspirerande! Firar snart ett halvår som nykter och du (och Josefin) har varit till så stor hjälp så du anar inte😭💕

  1. Ååååå vad KUL! <3 Jag har precis samma halsband, det är SÅ fint! SÅ fin påminnelse om hur GRYM du är som grejar detta! Otroligt stolt att jag å Jossan får vara med en smula på din livsresa på det här planet. <3<3<3 HEJA dig! 😀

 2. Såå mycket fina smycken! Älskar guld och vill bara ha allt, rakt av😍

 3. Ulrika skriver:

  Fina smycken! Men fint nagellack också!! Perfekta koralliga färgen😍 Vilken sort är det? Kram

  1. Tack snälla, tyckte jag med ! 😀 Det är shellack, gör på salong typ var tredje vecka så vet tyvärr inte vad nyansen heter.

 4. Du passar superbra i gulddetaljer!

  1. Å men TACK! <3 Så knäppt att en liksom låser sig vid vissa idéer om vad en "borde" ha på sig osv. Missar ju så mycket då!

 5. Sanna skriver:

  Hej! Ironiskt att det idag visas reklam för vin på din blogg efter inlägget igår?

  1. Ja, Mama-redaktionen messade faktiskt mig i går kväll om det och bad om ursäkt (jag hade inte märkt det men de uppmärksammade det direkt). De försökte jaga rätt på rätt person på annonsavdelningen för att se till att just den annonsen inte skulle dyka upp på just min blogg, så de var jättefina och gjorde allt de kan. Kram!

   1. Sanna skriver:

    Åh va bra! Det trodde jag faktiskt inte så der var ju positivt att höra. Hoppas det löser sig, känns seriösare då 😊 Annars lakar jag din blogg, blandningen av yta, tips, svåra frågor och igenkänning av livets olika ingredienser. Tack för att du och ni delar med er! Jag önskar er allt gott och att det vänder snart 💕 Kram!

    1. Men toppen! 🙂 vill tillägga att annonserna på bloggen och banners är ingenting jag styr över alls, det är Bonniers annonsavdelning som jobbar med detta och ingenting jag heller får betalt för. Jag får betalt genom mina samarbeten, men de ligger enbart som inlägg i bloggen. Kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..