Sommarpresent till er som älskar extra vardagsglädje!

Reklam för mitt eget varumärke Monyay Club

IMG_5914

Själv är bäste dräng (piga döper vi om det uttrycket till tycker jag! 👊🏻✨) heter det ju, och när jag och Jossan inte kunde hitta de OPTIMALA stickersen att pynta våra datorer med, så tog vi ju fram egna! 👆🏻😍 Det resulterade i Monyay Club, och jag har nog pyntat det mesta med våra klistermärken; dator, mobil, plånka, kalender, doftljus, väska, kopp – ja, allt som varit behov av lite extra vardagsglädje helt enkelt! 🌈🌟🍒

IMG_5915

Och det är tydligen fler än jag å Jossan som gillar våra stickers, för varje gång de dyker upp på bild får vi frågor om vad de hittas. KUL! ☺️Därför tänkte vi att vi skulle bjussa på en sommarpresent – så att ni som också vill ge datorn, mobilen eller nåt annat lite extra vardagsglädje kan göra det – till ett extra fräsigt pris! 🎉

Anger ni koden HAPPYSUMMER får ni stickersen för 99 pix istället för 149, gäller så länge lagret räcker! Här hittar ni Monyay Club! 😙💞

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..