Vi skulle nog alla må bättre av en by

IMG_6398

Efter x antal månader med ganska så deppiga inlägg känns det SÅ BRA att kunna posta två GENOMLYCKLIGA på raken! 😭🙌🏻 Alltså, vi har det så bra här hos mamma, så det är knappt man kan tro det är sant.

IMG_6422

Iggys ljuvliga kusiner Hajen och Sonia har kommit på besök, och det leksleksleks och badasbadasbadas konstant. 😍

IMG_6416

Hajen och Sonia har en lillebror som är nästan precis lika gammal som Tintan, så de är också proffs på att roa bebisar. Behöver jag ens nämna att det är rackarns PURRRRFECT?! 👹

IMG_6439

Mitt mål med de här veckorna är att kunna ge Iggy ett magiskt sommarlov, och so far har det varit non stop magic sen vi kom hit. Det känns HELT fantastiskt. ✨

IMG_6413

Riddarvecka, kusiner – och vädret har ju toklevererat. ☀️ Vi öser på med solkräm och njuter av den bästa av svenska somrar. 🙌🏻

vanja bikini

Mamma är världens gulligaste, och ser till att jag hela tiden får pauser. I morse åt jag t ex frukost på Hova Konditori – ENSAM. 🙌🏻 Hennes kompis Peggy är också här (Iggy älskar henne), och hon är GRYM. Har kirrat roliga leksaker, delat ut lördagsgodis till kidsen i dag, pratar med Iggy på ett (vuxet) sätt som han verkligen tycker om. Och min brorsa är här (Hajen och Sonias pappa). ÄLSKAR att vi lever som i en liten by. Det finns alltid någon att leka med, något att göra, någon att prata med. Någon som hjälper till. ❤️

IMG_6403

Jag har ju nämnt det tidigare, att jag tror att vi alla skulle må bättre av att leva mindre isolerat – mer som bymänskor. JAG gör det i alla fall, och barnen gör det absolut. Inget snack om saken. Njuter i fulla drag, har HELT (!) lämnat det bökiga i hemmalivet bakom mig (inte ägnat det en tanke faktiskt) och befinner mig i NUET. Ett rackarns fint nu. Så tacksam. 🙏🏻

 1. Miccan skriver:

  Känner igen det du skriver så otroligt mycket! Tanken är ju också från början när vi levde i grottor att vi skulle vara många fler, man hjälptes liksom åt med allt som skulle göras så egentligen är det inget konstigt med att vi känner att by känslan är såååå mycket lättare att leva i. I andra länder kör de ju på det, man sambor fler generationer och hjälps åt med hushålls sysslor och barn passning. Vore fantastiskt om man kunde göra samma här, men det är nog ekonomin som avgör. Så kul att du har det fantastiskt 😍🤩

 2. Lindan skriver:

  Med GUUUUD så härligt att höra!! Låter helt underbart!! (y) /y) Såå glad för er skull!! Kram!!

 3. Amanda skriver:

  Är såååå glad för din skull! Finaste Vanja 💕⭐️💕⭐️😍

 4. Tårar-i-ögonen-underbart att läsa!! Och lyan sen, kommer bli MAGISK! 👏😀

 5. Ida skriver:

  Blev uppriktigt glad när jag läste detta inlägg. Tårar i ögonen. Så fint att ni har det så bra och vilka stjärnor som är där och umgås och hjälper till! Hoppas resten av sommaren blir lika bra och att även Niklas känneren positiv vibe på sitt håll.
  Spenderar själv första sommaren med barn på familjens landställe. Trodde det skulle bli ungefär så som du beskriver men istället vill vi bara åka hem. Så kan det också gå!

  1. Å, men du. Hajar PRECIS. Been there done that. 😬 Kram! ❣️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..