Katastrofdag

hova riddarvecka 2019 (kopia)

HE-RRE-GUD vilken dag! Kisskatastrofer, bajskatastrofer och kräkkatastrofer avlöste varandra. 😬 Och trots det fick alla inblandade en alldeles förträfflig dag, tack vare min FANTASTISKA mamma. ❤️ Vad hade jag gjort utan denna kvinna alltså?! 😭🙏🏻 Som TYVÄRR inte är med på bilden ovan. Det har inte direkt varit fotoläge i dag pga LIVET, så denna med några dagar på nacken får agera illus.

Nåväl, i morgon är en ny (en annan? 😜) dag. Den tänkte jag bland annat spendera med att åka och haffa en lagom skruttig bil. Vi behöver nåt att skyffla runt oss i här, och det är lite bökigt att veva igång mammas husbil varje gång vi vill ta oss någonstans. Dessutom funkar den inte så bra med barnstolar å grejer.

Mamma och Pär (som också ställt upp enormt i dag 🙌🏻) hade en liten ”vanlig” bil tidigare, men i en läskig olycka i våras blev den kvaddad. Planen är därför att vi delar på kostnaden för en ny (gammal…) bil, så kör jag den när jag är här – och så finns det ett smidigare alternativ när jag är på besök med kidsen. Har hittat en i närheten för 6 500 pix, i morgon blir den förhoppningsvis vår. 🚘

 1. Sandra skriver:

  Men alltså hur sköna är ni! Plockar upp en random bil för att din mammas husbil är för meckig att VEVA igång 🤣 Underbart!!! Skrattade högt åt din roliga formulering ☺️ Kram❤️

 2. Louise skriver:

  Så skönt med bil 🙌🏻 Blir sån frihetskänsla

 3. Lena skriver:

  Lycka till med bilen hoppas det blir bra 🙂 Jag vet att du tidigare tatuerat dina ögonbryn o måste fråga om du blev nöjd o trivdes med dom? Jag är sugen på att fixa mina med microbladingteknik 3D då mina är så glesa o vill slippa måla dom..Men läser om att färgen försvinner snabbt o att stråna som tatueras flyter ut osv. Kan du inte berätta hur dina blev efter en tid o hur dom är nu hur många gånger har du fyllt i dom? Vore jätteglad för svar 🙂

  1. Jenny skriver:

   Hej! Jag tatuerade mina ögonbryn på samma ställe som Vanja efter att ha läst hennes inlägg. Jag blev supernöjd!! Det är nästan 1,5 år sedan jag gjorde det och jag ska fylla på för första gången nu i mitten av augusti. Det behövs nästan inte egentligen men det blir billigare om man gör det inom två år från första gången och det är så svårt att få en tid så jag passar på nu när jag hittade en. Mina har alltså hållt jättebra och jag har inte upplevt något negativt alls men det beror nog jättemycket på vart man gör dem.

   1. Lena skriver:

    Tack snälla Jenny för att du delar med dig 🙂 Nu är jag närmare o boka tid! Måste bara få fråga: Tatuerades dina in manuellt alltså för hand strå för strå där de typ rispar in med ett litet verktyg? Microblading kallas det el användes maskin?
    Har du som små strån el är det mer en skuggning av färg?

    Efter att du gjorde dom första gången förvann mkt pigment då Innan påfyllningen som ingår?

    Så himla tacksam för svar 🙂

    1. Jenny skriver:

     De gjorde små rispor för hand som fylldes i med färg, så det ser precis ut som strån. Kändes lite konstigt men gjorde inte särskilt ont 😊 det var väldigt mörkt direkt när jag gick därifrån men det blev perfekt färg efter några dagar. Jag var på återbesök efter några dagar men det hade hållt så bra så hon behövde inte fylla på något alls nästan.

  1. Halloj! Alltså jag kuuunde inte vara nöjdare! Har tatuerat två gånger (båda på malikas beauty studio, hon e grym!) och andra gången blev det tom ännu bättre. Då kombinerade hon microblading (skära med skalpell och måla strån) och shading tror jag det hette (den utfördes med maskin och las som en skugga under ”stråna”). Det blev SÅ bra och pigmenten nu är bättre än första gången jag tatuerade plus att de har ändrat hur de lägger bedövningen vilket gör att stråna inte alls flyter ut på samma sätt som tidigare. Första gången höll det sämre och stråna flöt ut och började försvinna efter kanske 10 mån. Andra gången gjorde jag för nåt år sen och det är toppenfint fortfarande, kommer nog inte behöva göra om förrän om kanske ett år. Rekommenderar malika SÅ mycket!

 4. Anna skriver:

  Åh synd att jag bor alldeles för långt bort, jag har ju den perfekta familjebilen till salu 😁 Första modellen av Volvo v70. ALLT får plats.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..