ANNONS

Katastrofdag

/

hova riddarvecka 2019 (kopia)

HE-RRE-GUD vilken dag! Kisskatastrofer, bajskatastrofer och kräkkatastrofer avlöste varandra. 😬 Och trots det fick alla inblandade en alldeles förträfflig dag, tack vare min FANTASTISKA mamma. ❤️ Vad hade jag gjort utan denna kvinna alltså?! 😭🙏🏻 Som TYVÄRR inte är med på bilden ovan. Det har inte direkt varit fotoläge i dag pga LIVET, så denna med några dagar på nacken får agera illus.

Nåväl, i morgon är en ny (en annan? 😜) dag. Den tänkte jag bland annat spendera med att åka och haffa en lagom skruttig bil. Vi behöver nåt att skyffla runt oss i här, och det är lite bökigt att veva igång mammas husbil varje gång vi vill ta oss någonstans. Dessutom funkar den inte så bra med barnstolar å grejer.

Mamma och Pär (som också ställt upp enormt i dag 🙌🏻) hade en liten ”vanlig” bil tidigare, men i en läskig olycka i våras blev den kvaddad. Planen är därför att vi delar på kostnaden för en ny (gammal…) bil, så kör jag den när jag är här – och så finns det ett smidigare alternativ när jag är på besök med kidsen. Har hittat en i närheten för 6 500 pix, i morgon blir den förhoppningsvis vår. 🚘

8
111

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00