ANNONS

Vi har blivit med bil!

/

IMG_7016

Mjahaaaaa, här står jag å slänger med håret lite sådär lagom fräsigt framför VÅR NYA (okej, rätt gamla 😂) BIL! 🎉🚘 I dag åkte vi och plockade upp den, och jag har kört min första timma i den. Får tummen upp, lättkörd och alldeles lagom stor. 👍🏻 Man får enkelt in en barnvagn, men den känns ändå liten å smidig (avskyr stora bilar, värdelösa när man ska parkera).

IMG_7002

6 500 kostade den, men jag fick ner den en femhunka på plats (man kan ju aaaaalltid pruta lite 👹). Doftar wunderbaum och gnisslar lagom göttigt när man öppnar dörrarna. Tanken är som sagt att jag och mamma delar på bilen. Tycker det känns som en vettig investering att kunna skyffla runt ungarna på ett säkert och enkelt sätt när vi är i faggorna.

IMG_6988

Ungarna var eld och lågor, SÅ kul att provköra och testa alla knappar inuti! 😂

IMG_6989

Och vad skulle testas först tror ni? TUTAN, såklart! 📯

IMG_6992

Tintans favoriter var bilnycklarna och radioknapparna. 💞

IMG_7036

Iggy hittade den perfekta platsen att mysa med sin snutte på. 😍

IMG_7004

Känns superskönt att ha detta kirrat! Ser fram emot att kunna åka å fiska, bada i roliga sjöar, åka till Sommarland och en massa annat. 🚘

6
170

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00