ANNONS

Nya golvet är nu på plats i vindslyan!

/

IMG_6673

Keeeej, nu är det dags att för en uppdatering från vindslyan igen! 🎉 Niklas har skickat bilder på nåt som precis blivit klart – GOLVET! 😍 👆🏻

IMG_6681

Kolla, kolla, kolla, KOLLAAAAA! 😍😭 Alltså jag dog en liten smula när jag såg den här bilden. SKILLNADEN att få bort den plottriga orangea eken, och istället få dit rejäla brädor (laminat dock, men ni hajar) i ljust gråbrunt. 🙌🏻 Tycker det gör enormt mycket också, att golvet lagts i rummets längdriktning. Rummet känns så mycket större!

ihopklistrat kök 2

Kunde inte låta bli att klistra in köket en snabbis, bara för att få en uppfattning om hur färgerna kommer lira. Och även om detta är snabbtsomtusan-saxat, så tycker jag man får känslan av att det kommer funka SÅ BRA! 💞

IMG_6686

Med glasfiberväven borta, nytt golv och en mer öppen planlösning börjar man verkligen känna hur lyxig den här lyan faktiskt är. Äntligen får den komma till sin rätt, typ. 😍

IMG_6765

Efter sååå många veckors ”tråkjobb” (fixa till fula väggar osv) känns det så HÄRLIGT att det nu görs grejer som liksom SYNS på ett annat sätt. Som verkligen gör skillnad. Allt grundjobb är nu gjort (väggar, eldragningar – sånt som tar tid men som inte märks eller syns så mycket), och nu börjar det mer kosmetiska. KUUUL! 😍

IMG_6842

Niklas skickade den här bilden för att visa hur fint möblerna gör sig mot det nya golvet. 🙌🏻 Vårt nyfyndade träbord är ju MAGISKT, och lädersoffan är som en sabla SMÄCK! 💥 Ser fram emot att (i sällskap av två kladdiga kids 👹) ge den en rejäl patina inom kort.

Bakom skymtar vårt gamla matbord, som ju ska bli bänkskiva på lilla toan. Soffbordet i glas, vagnen i järn och träskåpet ni också ser ska vi sälja vidare. Hojtar när Traderaannonserna är uppe, om någon av er är taggade på att haffa. 💞

IMG_1074

I går skickade Niklas den här bilden till mig. 👆🏻 Nu börjar köket byggas upp…! 🎉 Visar såklart så fort det finns mer att se. 😍

Läs mer renoveringsinlägg här!

17
160

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00