Storfavoriterna just nu

Innehåller annonslänkar

IMG_7528

Nää hörrni, nu är det dags för lite göttig klädinspo tycker jag! 👹 Tänkte tipsa om några plagg jag fullkomligt LEVT i den senaste veckan, när vädret varit ☀️☀️☀️☀️☀️. Nämligen ovan kaftanklänning. 💚👆🏻ÄLSKARRRRR ju luftiga klänningar med en bohemisk touch, skulle kunna leva i det året runt om Sverige inte envisades med att bli så sabla kallt på vintern. ❄️

IMG_7549

Jag älskar, älskar, ÄLSKAR den! Lika fin på stan som när man behöver nåt härligt att slänga på sig över bikinin på stranden. 100% bomull vilket är skönt på sommaren tycker jag, och perfekt skärning. SJUKT bekväm, och faller toppensnyggt. 🙏🏻 Från Monki och hittas här. Samma modell finns i flera färger, är man lite mer sobert lagd än yours truly kan man haffa den i svart till exempel. Tycker även detta mönster är tokfint, dessutom på 50% rea nu. 🎉 Skorna är från Tom´s och solisarna urgamla från Åhléns.

IMG_7552

Min solhatt hittade jag i en surfbutik i Portugallien, och sen pimpade jag den själv med ett gäng snäckarmband som jag hittade på samma ställe. Men en snygg solhatt tycker jag alla borde ha. SÅ skönt – och skyddar dessutom ansiktet och axlarna tippetopp. Tycker denna är superfin om man är ute efter samma look som min, eller denna om man är sugen på lite 70-talsfeeling (aldrig fel 😍).

IMG_7546

Den här väskan har jag använt varje dag sen jag kom hit till mamma. Från Indiska. Finns även i en mönstrad version (jag har den också 🙈) som är tokfin. Det var det hele, hoppas ni fick lite inspo! 😚💁🏼‍♀️

 1. Anna skriver:

  Så fin klänning! ! Får man fråga hur lång du är och vilken storlek du har? 🤩🤩

  1. Eller hur?! 😍🙌🏻 jag är 166 cm lång och har den i den mindre strl, xs/s kram!

 2. Emma skriver:

  Hej! Har sneglat på den där väskan men undrar hur praktisk den är? 😊 Är risken stor att man typ tappar ut allt ur den när man öppnar väskan?

  Superfin kaftan 💚

  1. Inuti är väskan klädd med tyg som även funkar som ”stoppare” eller vad jag ska säga när man öppnar väskan. Den öppnas alltså inte helt, utan på lagom glänt så man får i det man behöver utan att öppna på vid gavel. Luddigt förklarat 😂 men nej man tappar inte ut sina grejer! 😚

   1. Emma skriver:

    Tack för svaret! Får nog bli en tur till Indiska imorgon 🌈🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..