Panik! Måste vi göra om köket?

IMG_1187

Vad KUUUUUUL att ni verkar gilla vårt gröna kök lika mycket som vi! TACK för all pepp! 🎉😚 Fick tre bilder till från Niklas i går kväll, så tänkte att ni också ska få se. ☺️(Det turkosa är skyddsplast.) Vi har begåvats med fler luckor, en spis och allt kakel är satt. Men… I går fick jag lite panik. Det är liksom nåt som skavt med kaklet – och i går kväll (såklart PRECIS innan jag skulle somna 😬) kom jag på vad det var:

kök

Fogarna ska ju vara ljusa, inte mörka! 😫 Jag fick ett sånt där oooobehaaaagligt sug i magen och kände bara ”NÄÄÄ!!!!”. Vad FASEN, liksom?! Ska vi behöva GÖRA OM ALLT NU? Jag såg pengarna och tiden bara flyga i väg. 💸 Det här är ju vår inspirationsbild:

5cde9d5ded821-5cde9d5ded865ikea-kallarp-vanja-wikstrocc88m-kocc88k.jpg

LJUSA FOGAR! 😫 Så mycket finare än mörka, tycker jag. Blir liksom för rörigt med de mörka. Kändes så lätt och fint med de ljusa. Men. När jag tittade på bilden jag fått igen kom jag på en grej, och zoomade in så mycket jag bara kunde:

kök

Upptäckte då att det jag hade hoppats på förmodligen stämde, nämligen att fogarna inte var gjorda ännu. Att det mörka mellan kakelplattorna var fogmassan på väggen bakom som syntes. Och fick bekräftat från Niklas i morse: ”Yes, jag har köpt ljus fogmassa. Den åker på i dag! 👍🏻”. HURRA! 🎉😍 Lättnaden alltså… Hade varit SÅ SURT att behöva göra om. Nu skapar vi ju vårt drömhem, och då ska det tamejtusan bli så drömmigt det bara går, inga feliga fogar! 😜

IMG_1189

Här ser ni baren (med snajdig skyddsplast och flådig ranoveringskaosig bakgrund 🤪) som det ser ut emot vardagsrummet/matplatsen. På andra sidan är det 28 cm överhäng så att man får plats med benen under bänkskivan. Ska beställa de här barstolarna i dag som kommer bli tokfina till:

by crea barstol vanja wikström

Vet bara inte vilken färg jag ska välja på sitsen. Chocolate (den mörka) eller Cognac (den ljusa). Vad tycker ni? Tänker att Chocolate går bättre ihop med valnöten? Eller vad tror ni? Help! 🙏🏻💞

  1. Agnes skriver:

    Ooooh absolut de mörka!! 😍

  2. Eller iofs, med tanke på kombinationen med den turkosa baren så kan det hända att cognac kommer ”skära sig” och se gult ut istället för just cognac. klurigt med nyanser, man behöver nästan se nyanserna i verkligheten för att se hur de går ihop

  3. Cognac. Choklad blir nog för hårt tror jag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..