ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Akademibokhandeln

Värna vardagsglädjen genom att pimpa arbetsplatsen

/

DSC07575

Hösten har för mig alltid varit mer av en nystart än nyår. Och när det är dags att slinka tillbaks till jobbet efter sommaren så vill jag alltid pimpa mitt kontor med saker som gör mig glad. 🌈✨🦄

DSC07592

Att få skriva ner idéer i ett fint anteckningsblock eller planera upp de kommande veckorna i en kalender med vackert mönster på framsidan är verkligen att värna vardagsglädjen för mig. 😊

DSC07624

Pennor, block och almanackor är ju sånt en använder KONSTANT – därför känns det extra viktigt att de är härliga. Det bidrar verkligen till känslan av en göttig vardag. ✨I Akademibokhandelns 104 butiker (även online såklart) hittar ni just nu en maaaaaassa fint att pimpa era arbetsplatser eller skolbänkar med. Oavsett om man (som jag 🙋🏼‍♀️) älskar färg och mönster, eller om man tycker bättre om en mer sober stil på sina pryttlar.

DSC07594

Man BLIR gladare av guldiga blyertspennor, lovar! 🎉

DSC07579

På mitt skrivbord får det gärna ligga några glittriga enhörningspennor. 😍 Men om man inte har samma stil som jag så blir säkert kidsen överlyckliga över att få ha såna snajdiga verktyg med sig till skolan. 🦄

detalj

Akademibokhandelns egen Kollektion Stora A innehåller massor av fint för alla som vill skriva, planera, sudda och vässa. ✏️

DSC07587

De har sånt som passar både kontor och skola, vuxen som kiddo. 🧡

blogg

Slink in på Akademibokhandeln och pimpa din jobb- eller pluggsetup. Som sagt – ett väldigt bra sätt att värna vardagsglädjen! ✨😊🎉

0
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00