ANNONS

Vi stannar i Hova!

/

i och m

Iggy & mormor. ❤️ Tanken var att Iggy skulle börjat föris i måndags. Och att Tintan skulle skolats in nu på onsdag. Men. L I V E T, ni vet. Hemma är det fortfarande totalt renoveringskaos, nu ska badrummet precis börja rivas för att sen byggas upp igen. Och att åka hem med två små kids till ett halvfärdigt kök och ett icke-existerande badrum känns…sisådär. Och eftersom vi faktiskt inte BEHÖVER åka hem, så har vi nu bestämt att vi inte gör det.

vanja tinta gunga-2

Så vi förlänger vår Hova Holiday och stannar ett tag till. Tills badrummet är klart, vilket förmodligen är i slutet på augusti. 🍁Den första september döper en av mina bästisar sitt kiddo och jag ska sjunga på dopet, så tills dess måste vi vara hemma. Skönt ändå, att kunna bestämma själv och inte behöva anpassa sig efter någon arbetsgivare. En av fördelarna med varför jag ÄLSKAR att vara egen. Nackdelarna finns där, absolut. Men just den här flexibiliteten och att kunna forma sitt liv utefter vad som passar just oss just nu är ovärderlig tycker jag. 🌟

IMG_7206

Vi roar oss rätt bra här måste jag säga. Suger musten ur kommunen med omnejd. 👹 Hänger ni med på stories så har ni sett alla djur vi fått träffa och alla roliga grejer vi gjort. 🎉 Och är vi hemma finns ju poolen och studsmattan. Eller så hittar mormor på roliga grejer, som att göra gigantiska såpbubblor med såpa och glycerol till exempel. 👆🏻(Tintan var dock mest sugen på att äta såpan. 😬)

IMG_7792

Mästerfiskaren som fått en mört och en abborre! 🐟 Vi har fått nya kompisar här i Hova, tack vare bloggen faktiskt. SÅ ofta som jag är så tacksam att jag har den här bloggosfären, den ger mig så mycket. Som nu till exempel, då både jag å Iggy och Tintan fått nya kompisar tack vare att det finns bloggläsare här i lilla Hova.

IMG_7931

De undrar vad sjuttsingen vi GÖÖÖÖR när vi är här – blir vi inte galet uttråkade? Men de är hemmablinda (precis som vi som inte tycker det ”finns något att göra” i Estocolmo 😂), finns ju hur mycket som helst att uppleva och se i de här trakterna. Som ovan bild, när vi hade en magisk dag i Tivedens nationalpark. TOKVACKER urskog, långgrund sandstrand och ljuvlig fika i stuga skogen på vägen. Komplett med får och spelmanslag utrustade med nyckelharpor som ljudkuliss. 🙌🏻

IMG_7647

Mumsar egenplockade blåbär från en av våra skogsrundor! 💙 I dag ska vi faktiskt träffa en bloggläsare till. Jag och ungarna tar Semlan till Töreboda där vi ska på fika. Sen kör vi gemensam hamburgermiddag på Mandy´s diner. Kommer bli toppen.

IMG_7241

Ska skriva ett inlägg snart om hur det är med Niklas, hur det känns att vara ifrån varandra såhär länge osv. Coming up! Kan i alla fall avslöja att jag TOKSAKNAT min parfym. 😂 Glömde den hemma, och efter två veckor fick jag panik och bad Niklas posta den. Här hos mamma är allting doftfritt (mamma är inget fan av parfymer) och för mig är härliga dofter verkligen en del av vardagsglädjen. Så när jag fick hit min parfym efter drygt 14 dagar var det UNDERBART att få skvätta på sig den. Visste inte hur mycket jag älskar dofter förrän jag blev av med dem ha ha. Har också passat på att köpa parfymerad handtvål och duschcreme för att stilla mina lustar. 👹

IMG_7623

Lycklig la mama efter räkmiddag i trädgården. 👆🏻Okej, det var en liten uppdatering på läget i alla fall. Har pratat med föris och det är ok att både Iggy och Tintan börjar senare än tänkt. Så nu kör vi Hova Holiday – extended version! 😜

19
260

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00