En ursäkt, två tips och världens bästa bralla!

Innehåller annonslänkar

IMG_8063

Det lokala fiket har öppnat igen efter semesterledigheterna, till min stora GLÄDJE. 🎉 Man kan ta Vanjan från Estocolmoutefrullarna – men inte utefrullarna från Vanjan. Nu blire Hovautefrullar istället. 👹

IMG_8068

Sorryborry att jag bloggar en smula sparsamt just nu. Har så lite tid för mig själv, ofta bara då kidsen somnat (vilket är runt 22.30 då nattugglan Iggy äntligen däckat 😬). Timman jag har då innan det är dags för mig att knoppa har jag valt att lägga på godisätande och seriekollande istället för bloggande. Känns som att jag behövt det. 💞 Kan tipsa om ”Mordet på Gianni Versace” på Netflix. VANSINNESVÄLGJORD och inte alls vad jag hade förväntat mig. Och HUR BRA är inte Ricky Martin (!) som skådis? 🤩 Fint att se honom spela en homosexuell man också, efter alla år i garderoben. ❤️ I kväll ska jag se slutet på den tokgrymma dokumentären ”The Inventor – Out For Blood In Silicon Valley” på HBO. Också tokbra – om en kvinnlig entreprenör som var så fokuserad på sitt mål att hon liksom förträngde att hennes företag (en gång värderat till 9 miljarder dollar! 🤯) krängde en produkt som inte funkade. 🙊

IMG_8057

HUR göllig är inte min favvohörna på Hova kondis förresten? 😍I morgon ska vi köra ett loppisrace i Skövdetrakten (jag ska spana efter sängbord!), och så har jag lovat Iggy att han ska få bowla. Blir mysigt. Gäller att hitta på grejer att göra när väderprognosen visar sju såna här 🌧 i rad. 😅

IMG_8077

Till något helt annat (omväxling förnöjer! 👹): Har fått typ en triljon frågor om de här brallorna (som jag LEVER i för tillfället). Kan avslöja att de kommer från Monki och hittas här. Haffas just nu för 120 pix! Stretchig midja (resårmidjor e LIVET 😍) och den PERFEKTA morotsformen på byxbenen. Ångrar att jag inte skaffade dem i detta vansinnesfina mönster också, ska nog klicka hem den versionen också. Köper ofta fler av samma modell när jag hittar något som är perfekt. 👍🏻 Nu ska jag vara domare i Iggys och mormors bilrace (yup 😂) innan det är dags att försöka masa Iggy mot sängen. Hoppas ni har en fin lördag! 😚

 1. Åsa skriver:

  Du får alltid en så snygg tvist på dina kläder, det en själv skulle se lite ”tokig” ut i bär du upp snyggt och stylish – en supergåva har du 🙂 Så fint att du gör så mycket med Iggy på hans villkor när det går. Visst lovar du att försöka få till några stunder för dig själv, unna dig en massage, hårfix, vila rak lång. Fattar om det är nästintill omöjligt som du beskriver då barnen sitter ihop med dig. Men försök…du är sjukt värd allt som gör dig väl! KRAMAR

  1. Nääää, du skulle ROCKA i leopardbraller Åsa! <3 😀 Och tack. jag försöker verkligen ge Iggy en härlig sommar fylld med minnen. <3 Spränger in små stunder för mig själv. <3

 2. Mia skriver:

  De bruna med vita prickar för 80 kr är ju ett kap

 3. Lena skriver:

  Har ni testat äventyrsbadet i Skövde? Rekommenderas nu när bad ute inte är så lockande. Kram

  1. Lite för röjigt för Iggy tror jag dessvärre. Me kommer bli superkul om ngt år el två! 🙂

 4. Emelie skriver:

  Skövdebo här! Tipsar Ten Lanes framför O’learys👌 Godare mat tycker vi och där finns det även Shuffleboard och biljard om Iggy vill prova det

  1. Ooohhh! Tack! Låter ju perfa! Blir nog det ikväll!

 5. Anna skriver:

  Superfina! Sugen på köpa men osäker på storlek…vad har du för storlek? Rymliga?

  1. Stora i strl tycker jag! Jag har dem i 34 vilket e perfekt för mig. Är 166 cm lång och har typ 27 el 26 i jeans (30 i längd).

   1. What!?! Jag som trodde du var lång! (Okej mer än 10 cm än jag men ändå)Alltud tyckt att du har cool stil men att den passar dig son är så smal och lång! Hmmm kanske ska pröva lite långklänning över jeans jag med.

    1. Ha haaaa! Näää, jag e ingen långskånk direkt! SÅ roligt att du trodde jag var lång! 😂 Såklaaaart att du ska testa långklänning över jeans, ALLT passar ALLA – handlar om att få till proportionerna bara! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..