Sånt jag brukade skämmas för – och en kik från renoveringskaoset!

IMG_7755

Älskar mammas och Pärs personliga hem! 👆🏻 Är uppvuxen med väggdamen ovan, och minns att jag skämdes för att ta hem kompisar som liten. Just för att vi hade gamla rostiga skyltar och dockor på väggarna. På väggarna hade ju normalt folk TAVLOR.

IMG_7760

I dag är jag dock mer än tacksam att jag fått växa upp i ett hem fyllt av konst och konsthantverk, och där roliga prylar fått ta plats på såväl väggar som hyllor. Älskar personliga hem. ❣️

IMG_7721 (kopia)

I dag har vi inte gjort många knop. Ätit lunch på Hova Kondis, typ. Där sprang vi dock in i våra nya kompisar, så vi hängde på dem hem och spenderade resten av dagen hoppandes i deras studsmatta, ätandes glass å kakor. Så mysigt att ha lite umgänge här som funkar för både kidsen å mig. Bästa life hacket ju, att hitta vuxna man gillar att hänga med som har kids som ungarna gillar att hänga med. 🙌🏻

IMG_8421

Fick denna bild på sms av Niklas i dag. ”Titta så mysigt jag har det!” skrev han. 😂 I dag började badrummet rivas, så det är megakaos. 👹 Kikar ni närmre på bilden ser ni dock två rätt roliga grejer – finsnickaren har varit hemma hos oss och börjat montera det platsbyggda! 😍 Skjutdörren i glas och ek kan ni skymta (dock inget glas på plats än) och tevebänken. På andra sidan skjutdörren är min garderob också snart färdigmonterad. Har fått bilder på the work in progress och det gör ONT så snyggt det blir! 😍 Ni ska få se såklart, coming up!

07A06855-6905-41D2-B6D9-8DA52175FD1C

I morgon ska jag putta in ungarna i Semlan och åka tillbaka till Mariestadsloppisen. KAN INTE SLUTA TÄNKA på denna frukostbricka, och måste åka tillbaks och haffa den. 👆🏻 La upp ovan bild på stories och fick ett meddelande från en kompis att hon fick jordens finaste vibbar – hon är nämligen uppväxt med en exakt likadan bricka. De hade den som födelsedagsbricka – och den är ju PERFEKT för det! En liten vas med blomster i mugghålet, presenter i tidningsfacket och så en fölsefrulle på själva brickan. MÅSTE HA. Hoppas INNERLIGT ingen lagt vantarna på den än… 🙏🏻

 1. Emma skriver:

  Hur mår Niklas?. Hur har det varit för honom och barnen att inte ses under en lång tid?

 2. X skriver:

  Alltså den dörren! Såg vansinnesfin ut på den lilla glimten man fick av den. Har finsnickaren några uppgifter/hemsida tro..? Vill också platsbygga en och annan förvaringslösning 😀🐒

 3. Astrid skriver:

  Min mamma har kvar precis en sån här, så även jag växte upp med paket där i sidofacket och ovanpå, och en liten duk med en kaka med ljus på morgonen. VÄRLDENS BÄSTA BRICKA! Den finns med på allas födelsedagskort genom alla år. Skulle hemskt gärna vilja hitta en likadan att ha hemma hos mig, det riktigt högg till när jag såg den i dina stories! Bevakar alla sidor jag kan komma på nu för att hitta en, haha! Kanske har jag tur! Hoppas ni får mycket glädje i den, lovar den är magisk! <3

  1. Men åååååå vad fint att höra! PRECIS såna minnen jag vill skapa för mina kids med denna bricka ju. 😭🙏🏻 Tack för att du delade med dig, spana på Blocket och Tradera – och jag LOVAR att hojta om jag springer på ett till ex! <3

 4. Johanna skriver:

  Ååh så smart som födelsedagsbricka 😍 att man inte tänkt på det innan 🎉🎁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..