ANNONS

Relationer is the shit

/

IMG_8573

Förlåt för bortovaron – min bror med kids har varit här och jag har varit i nuet, för att vara lite käck. Tiden som ”blivit över” på kvällarna har lagts på dessa dokumentärer (som jag för övrigt gääärna tipsar vidare om):

  1. I love you, now die – The commonwealth against Michelle Carter
  2. Mommy Dead And Dearest
  3. The Case Against Adnan Syed

…alla hittas på HBO. Sjukt bra. 🙌🏻

IMG_8584

I dag har vi hängt i idylliska Hajstorp. 🌈

IMG_8588

Ungarna har fiskat…

IMG_8598

…Tintan har ätit betet (majsen och inte masken tackålov 🙌🏻😅)…

IMG_8576

…och vi har giiivetviiiis fikat.

IMG_8609

Fick bli en kladdkaka för min del. 😋

IMG_8583

Både Tintan och Iggy har haft urkul med sina kusiner, och jag har haft SUPERMYSIGA kvällar med min bror. ❣️ När livet är lite lurigt (som nu 😬 🙋🏼‍♀️) FINNS det verkligen inget mer värdefullt än familj (och då menar jag både sån man begåvats med genom blodsband såväl som via ren kärlek). Relationer is the shit alltså. Det enda som är värt något i slutändan. ❤️

IMG_8615

En lyx med att bo ute på vischan på det här viset är allt närproducerat man kan haffa. Som dessa kräftor. 👆🏻 Vi köpte dem (levande) i går från en familj i en grannby, och kokade dem själva i går kväll. Åt dem till middag i dag och det var HIMMELSKT. Kräftor är bland det godaste jag vet. 😍 Övertalade mamma att köpa 4 kilo istället för 3 (på tre personer 🙊) då jag visste att min brorsa är en lika stor kräftfantast som jag. Det var ett kokt beslut. En enda kräfta låg kvar på faten när vi var klara sent i kväll. 😂

IMG_8619

Ungarna var (som tur var #MerTillOss 👹) inte lika intresserade av kräftorna – de fick tacos. Till efterrätt grillade de marshmallows. Succé, såklart. Så mysigt att få bjussa ungarna på sånt som de tycker är lite extra spännande – som att grilla inomhus. 😊

I morgon åker kusinerna hem, och farmor kommer på besök. Blir mysigt. Tänkte att ni skulle få en uppdatering på alla grejer som hänt hemma i vindslyan också – PLUS ett inlägg om hur sjuttsingen det gått för Niklas. Och för oss. Efter alla veckor isär. Kram och godnatt! ❣️

5
141

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00