Relationer is the shit

IMG_8573

Förlåt för bortovaron – min bror med kids har varit här och jag har varit i nuet, för att vara lite käck. Tiden som ”blivit över” på kvällarna har lagts på dessa dokumentärer (som jag för övrigt gääärna tipsar vidare om):

 1. I love you, now die – The commonwealth against Michelle Carter
 2. Mommy Dead And Dearest
 3. The Case Against Adnan Syed

…alla hittas på HBO. Sjukt bra. 🙌🏻

IMG_8584

I dag har vi hängt i idylliska Hajstorp. 🌈

IMG_8588

Ungarna har fiskat…

IMG_8598

…Tintan har ätit betet (majsen och inte masken tackålov 🙌🏻😅)…

IMG_8576

…och vi har giiivetviiiis fikat.

IMG_8609

Fick bli en kladdkaka för min del. 😋

IMG_8583

Både Tintan och Iggy har haft urkul med sina kusiner, och jag har haft SUPERMYSIGA kvällar med min bror. ❣️ När livet är lite lurigt (som nu 😬 🙋🏼‍♀️) FINNS det verkligen inget mer värdefullt än familj (och då menar jag både sån man begåvats med genom blodsband såväl som via ren kärlek). Relationer is the shit alltså. Det enda som är värt något i slutändan. ❤️

IMG_8615

En lyx med att bo ute på vischan på det här viset är allt närproducerat man kan haffa. Som dessa kräftor. 👆🏻 Vi köpte dem (levande) i går från en familj i en grannby, och kokade dem själva i går kväll. Åt dem till middag i dag och det var HIMMELSKT. Kräftor är bland det godaste jag vet. 😍 Övertalade mamma att köpa 4 kilo istället för 3 (på tre personer 🙊) då jag visste att min brorsa är en lika stor kräftfantast som jag. Det var ett kokt beslut. En enda kräfta låg kvar på faten när vi var klara sent i kväll. 😂

IMG_8619

Ungarna var (som tur var #MerTillOss 👹) inte lika intresserade av kräftorna – de fick tacos. Till efterrätt grillade de marshmallows. Succé, såklart. Så mysigt att få bjussa ungarna på sånt som de tycker är lite extra spännande – som att grilla inomhus. 😊

I morgon åker kusinerna hem, och farmor kommer på besök. Blir mysigt. Tänkte att ni skulle få en uppdatering på alla grejer som hänt hemma i vindslyan också – PLUS ett inlägg om hur sjuttsingen det gått för Niklas. Och för oss. Efter alla veckor isär. Kram och godnatt! ❣️

 1. Kokar du kräftorna när de lever? Det låter ut som något av det mest smärtsamma man kan göra mot ett djur! Ingen skillnad på att koka kräftor levande som att koka te x ett marsvin levande. De har alla ett centralt nervsystem och en hjärna vilket gör att de känna smärta. Myten om att fiskar inte känner smärta är sen länge avslöjad som inte sann.

  Älskar dn blogg, men skulle älska denna ännu mer om du behandlar djur mer humant. – Jessica

 2. Millis skriver:

  Hehe, älskar lilla Tintans uppsyn på sista bilden (grillbilden), heelt med på att nu är det ”kodak-moment” 🙂

 3. L skriver:

  Tips pm UGs granskning av vården bid utmattning, följer ngra utmattade o deras resa, heyer sjukt stressad ❤

 4. Åsa skriver:

  Så är det verkligen, familjen/relationer går före allt – alltid! Finns inget viktigare. Glad att läsa att ni haft fina och minnesvärda dagar. MMM, nyfångade kräftor, tur för er att barnen inte gillar det (än…;)
  Uppdatering om Niklas/er och renovering vill vi gärna läsa, många tankar har gått till er denna sommar! Iggy och Tintin har levt sommarlovsmys och förmodligen älskat det:) Och skriv hur det har gått att dela hus med din mamma och hennes sambo. Har båda varit där hela tiden?
  Kramar och fin helg till er!

 5. Johanna skriver:

  Kusintid är bara bäst 😍😄 det hade vi förra helgen men pizza istället för kräftor 😉
  Och roligaste meningen på länge ”Tungan har ätit betet” fnissade till ordentligt där 😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..