Den djupliga bloggen

Innehåller annonslänkar

vanja wikström jumpsuit monki 6

Min vana trogen hoppar jag från djupt till ytligt lika snabbt som en gasell flyr ett lejon. Så nu kör vi ett outfitinlägg! 😜Denna safaridröm ovan haffade jag på Monki där den nu hittas för ynka pynka 150 pix! 🐯

vanja wikström jumpsuit monki 3

Ni vet ju sen tidigare att jag ääääälskar jumpsuits. Bekvämt, enkelt (ett enda plagg sen har man liksom en hel outfit på sig) och sketasnyggt! Går dessutom att klä upp å klä ner, slänga en stickad tröja eller jacka över om man behöver bylsa på sig. BÄSTA EVERRRRR. 🙌🏻

vanja wikström jumpsuit monki 5

När man (som jag 🙋🏼‍♀️) inte har den där liksom inbyggda stilkänslan som gör en till en sån där som kan slänga ihop en outfit på tio sekunder och se kalas ut är jumpsuits bästaste plagget. Jag behöver tiiiid för att få till snajdiga looks (står framför spegeln och provar och provar à la deviserna trial and error/learning by doing – precis som med inredning! 😂), men har jag en jumpsuit är det enda jag behöver göra att HOPPA I DEN! Passar mitt lätt tidspressade liv atm perfekt. 👹

vanja wikström jumpsuit monki 4

Världens enklaste trix för att få vilka kläder som helst att se mer spännande ut är ju såklart att ösa på med smycken. (Glömde mina ringar i dag inser jag när jag skriver detta på Hova kondis och känner mig NAKEN. 🍑🙊) Loppisar är grymma ställen att haffa snygga smycken på, hittade silverringen ovan med den grönblåa stenen på en loppis i Mariestad. Vad gäller nya smycken tycker jag Safira har väldigt mycket fint till bra priser. Brukar slinka in här och sen klicka mig runt. Kan meddela att deras guldpläterade smycken (som jag har ett GÄNG av) håller SVINBRA. Vissa pläteringar nöts ju av efter typ en månad, men deras håller sjukt bra. 👍🏻

På tal om smycken så är nu mina Sri Lanka-pieces på väg till Sverige…! 😍 Uppdaterar så fort jag har dem i (på!) mina händer. 🙊

vanja wikström jumpsuit monki

Hursom – tillbaks till the love of jumpsuits! Tycker i alla fall att modellen ovan är GRYM, den finns i flera mönster för er som inte vill go safaristyle. Som detta urfina till exempel! 💞 Är man en mer sober typ kan man klicka hem den i svart. 🖤

vanja wikström jumpsuit monki 2

Ps – bjussar även på denna ”mellanbild” från när jag instruerar min lillebrorsa att ”Se till att få med pjucksen nu och ge mig lite luft över huvudet!”. 😜📸

vanja wikström jumpsuit monki 7

👹 ! Nästa jumpsuit som får flytta in i min garderob är den här ÜBERFINA raringen med 70-talsvibbar. Älskarrr! 😭🙏🏻

 1. Sara skriver:

  Längtar tills du har tid, ork och lust till att sälja smycken, det är ju sååå fint på dig, blir så inspirerad! Kämpa på nu Vanja <3

 2. Sandra skriver:

  Fina du! Tänk om man vore hälften så snajdig som du. Jag har så svårt att inte bära svart haha! Saknar podden❤️ hoppas att ni får tid för den när allt lugnat sig. Kram

 3. Johanna skriver:

  Skitsnyggt på DIG. Skulle se förskräckligt ut på mig🙈😂

 4. Josefin skriver:

  Sååå snygg 🐳🌟🎉 vad har du för storlek på jumpsuiten?

  1. Tack! Har XXS, tycker alltid Monkis grejer är lite extra stora. Är 166 cm lång och rätt liten över axlar och midja men lite större över lår och bak. 🙂

 5. Ulrika skriver:

  Supersnygg!!
  Men är det inte bökigt att gå på damernas med sådant klädesplagg? : )

  Tack för din fina blogg!
  Ha det gott.

  1. Ha ha, joooo lite! Men det är det SÅ värt! Och egentligen inte så himla mycket krångligare faktiskt, så länge det finns knappar/dragkedja placerat på ett bra åtkomligt ställe. Try it you´ll like it! 😀 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..