ANNONS

Barnet GÅÅÅÅÅÅR!

/

IMG_7500

Som många av er säkert redan sett på video på Inspirationstagram så GÅR nu lilla Tintan! 🎉😍 Inte hela tiden, men hon har tagit sina första stapplande sekvenser av steg, och varje dag blir hon lite stadigare.

IMG_7503

Jag är såååå glad, vill gärna att hon ska kunna knata runt för egen maskin innan hon börjar föris. 🙌🏻 Tänker att vi övar lite varje dag nu, så ska det nog bli mer gående än krypning de kommande veckorna.

IMG_7502

Favoritplatsen att öva gång är på mormors studsmatta. Fullkomligt logiskt såklart – där är det ju bara KUL att dunsa ner på rumpen när balansen brister. 😂 Dessa bilder är dock tagna i UNDERBARA Tivedens nationalpark, nere vid stranden Vitsand (hett tips till alla i närheten – ÅK DIT! Långgrunt som satan, vackert som tusan och allmänt genomljuvligt pga MAGISK skog runtomkring).

IMG_7498

De första egna stegen tog hon dock inte alls på min uppmaning. Helt plötsligt när vi var i köket skulle hon gå från diskbänken (där hon stod, lutad mot skåpen) till mig någon meter bort. Och istället för att sätta sig ner och krypa så gick hon bort till mig. Typ fem steg på raken, jag var I CHOCK! Blev SÅ överraskad. 😂 Nu är hennes rekord kanske tio steg (de tog hon i går, också helt på eget bevåg), och det är bara FÖR JÄVLA GÖLLIGT när hon stapplar fram på sina goda små ben. 😭😍

(Klänningen kommer från Lindex/annonslänk om någon undrar! 🌻)

IMG_9184 (kopia)

Niklas blev jätteglad – och ledsen. Såklart. Att inte vara med vid ett tillfälle som detta är ju oerhört tråkigt. 💔 Men Tintan kommer ju gå en maaaaaassa i sitt liv, så det är inget han kommer behöva missa särskilt länge. 😜

Och på tal om Niklas så har jag glädjande nyheter på den fronten, men de får vänta till ett annat inlägg. Kommer i morgon el senast i övermorgon. ❤️

6
161

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00