Barnet GÅÅÅÅÅÅR!

IMG_7500

Som många av er säkert redan sett på video på Inspirationstagram så GÅR nu lilla Tintan! 🎉😍 Inte hela tiden, men hon har tagit sina första stapplande sekvenser av steg, och varje dag blir hon lite stadigare.

IMG_7503

Jag är såååå glad, vill gärna att hon ska kunna knata runt för egen maskin innan hon börjar föris. 🙌🏻 Tänker att vi övar lite varje dag nu, så ska det nog bli mer gående än krypning de kommande veckorna.

IMG_7502

Favoritplatsen att öva gång är på mormors studsmatta. Fullkomligt logiskt såklart – där är det ju bara KUL att dunsa ner på rumpen när balansen brister. 😂 Dessa bilder är dock tagna i UNDERBARA Tivedens nationalpark, nere vid stranden Vitsand (hett tips till alla i närheten – ÅK DIT! Långgrunt som satan, vackert som tusan och allmänt genomljuvligt pga MAGISK skog runtomkring).

IMG_7498

De första egna stegen tog hon dock inte alls på min uppmaning. Helt plötsligt när vi var i köket skulle hon gå från diskbänken (där hon stod, lutad mot skåpen) till mig någon meter bort. Och istället för att sätta sig ner och krypa så gick hon bort till mig. Typ fem steg på raken, jag var I CHOCK! Blev SÅ överraskad. 😂 Nu är hennes rekord kanske tio steg (de tog hon i går, också helt på eget bevåg), och det är bara FÖR JÄVLA GÖLLIGT när hon stapplar fram på sina goda små ben. 😭😍

(Klänningen kommer från Lindex/annonslänk om någon undrar! 🌻)

IMG_9184 (kopia)

Niklas blev jätteglad – och ledsen. Såklart. Att inte vara med vid ett tillfälle som detta är ju oerhört tråkigt. 💔 Men Tintan kommer ju gå en maaaaaassa i sitt liv, så det är inget han kommer behöva missa särskilt länge. 😜

Och på tal om Niklas så har jag glädjande nyheter på den fronten, men de får vänta till ett annat inlägg. Kommer i morgon el senast i övermorgon. ❤️

 1. Åsa skriver:

  Vansinnigt vad söööööööööt Tintin är! Samma fina glimmer som du har i dina ögon. Men åh vad roligt att läsa om glada nyheter för Niklas imorgon! Stor kram

 2. M skriver:

  Kan vara svårt att lyckats pricka de där första stegen, båda föräldrarna. Jag var hos min bästa vän med vår äldsta son när han (då, äntligen) tog sina första steg, 1,4 år gammal. Nu frågade jag min man när lillebror började gå, och det minns vi inte någon av oss🙈

 3. Sandra skriver:

  ❤️❤️❤️

 4. Malin skriver:

  Så jäkla söt, och duktig!!

  Så glad att du har glada grejer på gång, det förtjänar ni verkeligen! Och tänk på att Niklas lika gärna kunde varit på konferens, eller grabbhelg och missat det hela <3

 5. Jenny skriver:

  Hon är makalöst söt!! Åh herregud vad ni förtjänar lite glada nyheter!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..