Nu ryker det!

vanja wikström hår blond page

Alltså mitt hååååååår! Det är så sjukt långt just nu, SÅ slitet i topparna och med en rackarns fräsig utväxt on top (istf ett cherry! 😂🍒).

vanja wikström hår blond page 3

Antar att det är ett klassiskt semesterhår. Tycker det ser helt okej ut på den här bilden, men irl upplever jag mest att det hänger och slaskar runt min feja. Ingen frisyr liksom, bara massa hår. Som dessutom fått den där göttiga gula nyansen, ni vet. 🧡

vanja wikström hår blond page 4

Oh well. I dag ska detta risiga barr i alla fall styras upp! 💪🏻Egentligen skulle det skett redan i går, men frisören jag bokat här hade fått in en brådskande beställning från…kungahuset! 🙊👑 (Yes, för att vara ett litet samhälle rymmer lilla Hova en himla massa begåvade mänskor.) Och jag är inte sämre än att jag kan låta de kungligas behov gå före mina 😜 så jag bokade snällt om till i dag.

Processed with VSCO with hb1 preset

Foto: Copyright 2017. All rights reserved.

Tänkte plocka med mig den här bilden från när vi var på Bali som inspiration. HUR självupptaget att ta med en bild på SIG SJÄLV till frisören?! 😜😂 Eller så är det faktiskt sjukt smart – då blir ju liksom resultatet som på bilden. HUR många gånger jag än tagit med mig inspobilder på Sienna Miller till frissan så SER JAG JU LIKSOM INTE UT SÅ när jag e klar? 😂

Tänker att ovan längd är perfekt; lite kortare bak och längre fram. Hår som slutar strax över axlarna. 👌🏻 Satan vad fräsch jag såg ut där förresten. 😳 Tror jag får ha den som inspobild vad gäller mer än håret! 🤪

vanja wikström hår blond page 2

Visar såklart efterresultatet sen! SÅ himla kul att klippa sig här i Hova! ❣️

 1. Elin skriver:

  Allt är roligare i Hova 😁

 2. Åh jag blir så avis, vill också klippa av mitt långa hår. Men det är så satans tjockt. Ser liksom ut som en 🍄 Men i höst tror jag att jag gör det ändå, eller lugg åtminstone kanske..?

  Mvh från några dagar efter bf 😤

  1. Du har ju typ vääääärldens bästa förutsättningar för DRÖMLUGGEN! Snälla, DO IT! Kommer bli orimligt snyggt! Tänker parisiskt! En sån som jag aaaalltid velat ha, men inte har förutsättningar för. Just do it! Och spännandeeeeeeee med bebis på g Karin! Så galet! <3<3<3<3<3<3 Snaaaaart! 😀

   1. Haha, rolig du är 😂🖒😙 Jag har haft lugg hundra gånger om, rak, platt, sne, tunn, sne och tjock, lång osv. Det jag inte klarar av är typ mittbena med lugg på vardera sida, så snyggt på andra men jag känner mig som en riktig TÖNT 😂 Var det sån du tänkte?
    Supersnygg DU blev i håret btw 🌟🎀🎉🎊🎈

 3. Sofie skriver:

  Ser seriöst knappt nån skillnad på inspobilden och före-bilden! 😂 Kan bara betyda att du är lika snygg oavsett, bara du som ser slask!

 4. Malin skriver:

  Jag klippte av mitt ganska långa, blonda hår i torsdags. Ville ha exakt så, strax över axlarna och lite framåtlutat. Jag hade med en skitsnygg bild på ditt hrå som jag googlat fram, haha! Blev såååå fint!!Länge leve pagen!

  1. Meeehhh hahahaaa!!! ÄLSKART! 😂🙏🏻😂🙏🏻😂 underbart att du blev nöjd! 😚💕🙌🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..