Nytt hår!

vanja wikström hår blond page blond bob 2

Tadaaa! 💇🏼‍♀️ Såhär blev håret efter besöket hos Örjan i dag! Så ORIMLIGT nöjd!

IMG_9218

Örjan har styrt upp världens mysigaste hårsalong och fotostudio i ett gammalt bussgarage här i Hova.

IMG_9225

Sex meter i tak och maaagiskt ljus, inrett med loppisfynd han haffat i trakten. ✨

IMG_9221

Förutom att han är GRYM på hår gör Örjan även hårsmycken som är som små konstverk. Perfekta till bröllop eller andra festligheter. Kan tillägga att det var något sånt som fick skickas iväg med expresspaket med DHL idag, till en viss kronprinsessa… 🙊

vanja wikström hår blond page blond bob

Min frippa blev PRECIS som jag ville ha den (genidrag det där med att plocka med en bild på sig själv som inspo ju! 😂), med perfekt färg och klippning. 👌🏻 Hade världens underbaraste förmiddag hos Örjan, och när vi snickesnackade (som vi gjorde mest hela tiden 👹) visade det sig att han hade antingen jobbat på eller kände de som drev de salonger i Stockholm som jag gått på de senaste 20 åren. Världen e liiiten. ✨

vanja wikström hår blond page blond bob 4

Vi körde på kalla slingor och något kortare i nacken än där fram.

vanja wikström hår blond page blond bob 3

Måste också säga att Örjan är typ den enda (?) frisör som stylat mitt hår så vansinnesfint efter klippningen att jag inte velat ändra NÅGONTING efteråt?! 😳 Crazy bananas! 🍌 Brukar annars vilja löpa hem på stört och kirra håret SOM JAG VILL HA DET när jag varit hos frisören. Men inte hos Örjan. Då ville jag mest ta tusen selfies för att bevara snajdigheten. 👹 Ytterligare ett skäl att flytta till Hova. 😜

 1. Erika skriver:

  Så himla snyggt! 😍👌

 2. Johanna skriver:

  En salong i din stil 😍 sjukt fint! Kanske du får åka ner till Hova varannan månad för vi vill se mer av Örjan 😄🤗

 3. Maria skriver:

  Superfint! Men hur får man till dom där snygga ”slarvlockarna” själv? Ge mig lite tips!!

  1. Isabel skriver:

   Min frissa gav tips att locka med plattång men inte hela vägen ner, utan först snurra plattisen så det blir lockigt men sista biten ”hackar” man med den, alltså öppnar-stänger-öppnar-stänger, så det liksom blir rakare nertill än upptill 👌🏼

   Så snyggt som vanligt Vanja! Helbleker du eller kör du slingor, lämnar lite av din färg i botten?

 4. C skriver:

  Jättefint!! Kram

 5. Kajsa skriver:

  Superfint! Och känns väldigt ”du” med lockarna och mycket textur! 👌

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..