Vi är…fortfarande kvar i Hova…!

IMG_9553

Jahapp. Vi skulle åkt hem i går, men som ni ser är vi kvar i Hova. 😂 Inte mig emot, vi gillar ju verkligen att hänga här. Anledningen till att vi sköt på hemkomsten var detta:

IMG_9363 (kopia)

Vårt badrum! 👆🏻🤪 Som i och för sig inte har såååå himla långt kvar, men att komma hem till detta med två kids känns inte optimalt. Jag ORKAR LIKSOM INTE komma hem till kaos. Lyan måste vara någorlunda på banan, eftersom det är så mycket annat i familjen som liksom inte är det. ❤️

IMG_9507

Såhär såg badrummet ut i går kväll. Alla väggar ska kaklas, och badkaret kaklas in. Det ska upp skåp och handfat, grejas med el osv osv osv. ALLT behöver ju såklart inte vara klart när vi kommer, men att det ska gå att duscha och använda handfatet är ett måste. Så vi har sagt att vi åker på lördag i stället. Kommer sakna Hova, mamma och alla vänner vi fått här nåt enormt. ❣️Men jag längtar också efter att få en vardag på banan. Få LIVET på banan igen.

IMG_9539

TAAAACKSOMRACKARNS för alla fina kommentarer om min frippa förresten! 😙🙌🏻 Och jag håller med, det blev SÅ fint! Tycker det funkar rätt bra också även utan lockning å fix.

IMG_9540

Såhär ser mitt hår ut när jag gjort NADA med det. Jag trivs faktiskt rätt bra i det. Gött att påminna sig om ibland, så jag inte står och lockar håret maniskt efter varje hårtvätt (som jag gör för det mesta 🙈). Men nu har det varit så regnigt senaste tiden att jag liksom skitit i det. Lockarna regnar ju ändå bort.

IMG_9565

Känner mig mycket bättre nu än för någon vecka sen. Piggare. Mamma och jag har delat upp kidsen så att vi båda får några timmar varje dag helt barnfria. Det har varit väldigt bra. Så pass bra att jag till och med vågar mig på en selfie UTAN SOLGLAJER…! 😜

IMG_9584

I dag har vi varit på sjuårskalas hos Iggys kompis Leia. Urmysigt! 🎉 I morgon ska jag åka till Stockholm över dagen för att sjunga på en av mina bästa kompisars dop. Eller, dotterns dop. 😜

Kommer behöva gå upp tiiiiidigt och köra en dryg timma till Hallsberg för att hoppa på tåget. (Tågförbindelserna här var inte direkt fantastiska på söndagar upptäckte jag när jag skulle boka. 😑) Sen åka till Stockholm, ta mig ut till Tyresö, sjunga och gå på dop och sen ta mig tillbaka till Estocolmo och åka tåg till Hallsberg. Och sen en dryg timmas bilfärd till Hova. Pust. Känns lite kämpigt just nu ska jag erkänna, men kommer såklart vara jättemysigt när jag väl är på plats. Och en ära att få sjunga på dopet såklart. Ska sjunga en sång som en annan kompis skrev till sin sons dop för tio år sen, superfin. ❤️

Håll tummarna för att inga tåg är försenade nu så att allt går bra i morgon. Så ska jag försöka njuta lite av dagen också. Gött ändå att ha en helt barnfri dag och få gå på en bästis dotters dop. 💞

 1. Emilia skriver:

  Älskar att ha er här, våran nya bonusfamilj! Det kan inte bli bättre, tänk att få ha en egen till liten familj! 🙏⭐️ Du har förresten kvar din jacka här, men vi delar ju på allt du&jag! 😄🤗💞😘

 2. Anna skriver:

  Alltså din sång i instastory!!! precis som någon annan här har jag också spelat tillbaka flera gånger, har du inget längre klipp för youtube kanske? 😍

  1. Å men gulle dig! <3<3<3 Vad sött sagt. Någon gång när jag har tid ska jag putta upp lite grejer på Spotify. 🙂

 3. Malin skriver:

  Herreguuud vad du sjunger fint Vanja! Har kollat om och om igen på din instastory när du sjunger. Kan du inte lägga ut ett klipp i det vanliga flödet eller på typ Youtube så att man kan kolla igen? ☺️

  Ta hand om dig och din familj! Hoppas Niklas mår bättre snart!

  1. Å men gulle dig! <3<3<3 Vad sött sagt. Någon gång när jag har tid ska jag putta upp lite grejer på Spotify. 🙂

 4. Rebecca skriver:

  Bra beslut! Du förtjänar att komma hem till en fungerande lägenhet.

 5. Elin skriver:

  Hur går det med Niklas mående?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..