ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Knorr

Plättlätt, gott och bra för planeten

/

IMG_9429

Ja, visst ser det smarrigt ut det jag sitter å äter här ovan? 👆🏻😋 Och vet ni vad – jag har lagat det ALLDELES SJÄLV! 💁🏼‍♀️

Men nej, ni behöver inte vara rädda för att jag blivit en helt ny person här i Hova, en sån som lagar mat. Nejdå. Lugn, bara lugn. Jag är fortfarande Vanja. 🙋🏼‍♀️

IMG_9379

Det jag gjort är min typ av favoritmatlagning; sånt som går snabbt, är gott, som gärna är vego och allra helst bara är att värma på spisen. Knorrs vegetariska måltidslösningar tickar alla de boxarna och hittas i kyldisken för vegetariska måltidslösningar. Tre rätter finns att välja mellan, jag körde på min favvo: Chili sin Carne. 👌🏻

IMG_9388

Älskarrrrrr mat som bara är att värma! 😂🙌🏻 För mig som inte är en köttperson (äter kött men det är ingen favorit så det blir inte särskilt ofta) är det extra kul att det kommer kreativa (färdiga!) rätter baserat på annat än just kött. Vi alla har väl koll på köttätandets negativa inverkan på vår planet, så att det tas fram fler vegoalternativ är bra på alla sätt och vis. ♻️

IMG_9401

Även om jag inte gillar att laga mat, så tycker jag faktiskt om att pimpa den. Så långt sträcker sig mitt matlagningsintresse. 😜 Chili sin Carnen äter jag därför gärna med gräddfil, persilja och ett gäng kripsiga syltlökar. Brukar också dra i lite extra cayennepeppar, I like my chili hot! 🔥

IMG_9397

Självklart kan man komplettera med ris, men jag tycker om att äta chilin som den är. 😋

IMG_9431

Som ni vet gillar jag när stora varumärken tar ansvar. Knorr är ett gigantiskt varumärke (deras produkter finns i 2,8 miljarder människors hem 😳) och har därför möjlighet att göra en verklig förändring. De ligger i framkant vad gäller ansvarsfull odling och produktion, och har tagit fram ett gäng olika växtbaserade produkter som ett sätt att bidra till ett mer hållbart ätande.

IMG_9502

Utöver de tre nya vegetariska måltidslösningar som ni ser i det här inlägget har de även utökat sitt utbud med Veggie Snacks, veganska fonder och min favvo – en köttfri version av den klassiska Soldatens Ärtsoppa. 👏🏻

IMG_9482

Att laga vegetariskt kan vissa uppleva som bökigt. Och jag hajar – det ÄR svårt att ta sig ur gamla (köttiga) hjulspår. HUR bra då, att det kommer fler produkter som gör det busenkelt att kirra en vegetarisk måltid till sig själv och sin familj – på under 20 minuter? 🙏🏻 (Kan tillägga att Chili sin Carnen och dess kompisar Vego Balls och Vego Bites varken innehåller artificiella smakförstärkare, konstgjorda färgämnen eller tillsatta konserveringsmedel.)

IMG_9380

Ni hittar Knorrs vegetariska måltidslösningar i kyldisken för vegetariska produkter. 👆🏻♻️

8
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00