Att se sig själv i nytt ljus

vanja av Örjan liten

TACK för all er omtanke och alla FANTASTISKA tips angående hur man ska hantera en Försäkringskassa som inte hajar läget. Förutom att ni hjälper mig och Niklas, så hjälper ni även alla som följer bloggen och kommentarsfältet för att de själva är i samma situation som vi. Så ni gör verkligen en dubbel insats. ❣️🙏🏻

I dag ska Niklas på möte hos stressrehabliniken. Där ska de dels försöka lösa detta trassel med Försäkringskassan (skicka in fler papper), dels hitta en lösning för hur Niklas ska kunna behandlas. Det får bli en habrovink, en alternativ lösning. För deras vanliga program funkar inte. Inte i dagsläget i alla fall. Jag håller tummarna för att både FSK och en plan för Niklas behandling ska kunna ordnas. ❤️

Nu till något annat. Den här bilden tog Örjan på mig efter att han klippt mig förra veckan. Han är ju stylist och fotograf utöver frisör, och de som vill kan boka in en session med honom och få vansinnesfina bilder på sig själva. Mamma har gjort det, hennes bilder blev magiska. ✨ Jag som bloggar och har gjort kampanjer hit å dit med olika varumärken har en ganska stor arsenal med snajdi snajdibilder på mig själv 👹. Men för alla som inte tar kort på sig själva konstant 😂 är det faktiskt väldigt roligt att ha ett gäng vackra bilder. 💞

Men även för mig som är fotovan var det jättekul att få just den här bilden. 👆🏻 Den känns…annorlunda. Jag ser annorlunda ut. Tycker jätte, jättemycket om den. Har en tendens att se lite ”gullig” ut på bild, men den här känns mer vuxen tycker jag. Under mina artistår i Frankrike fick jag alltid höra att jag var ett ”femme-enfant” (ett ”kvinnobarn/flickkvinna”), men på bilden ovan tycker jag nog att jag är mer kvinna än flicka. Fint. ❤️

Och på tal om Örjan – jag nämnde ju att jag fick boka om min klipptid då han fick en brådskande beställning från hovet. Ovan ser ni anledningen. 👆🏻

Foto: NTB scanpix

Det urvackra hårsmycket som kronprinsessan Viktoria bar på konfirmationen av hennes guddotter nyligen har Örjan gjort, och det var det som skulle iväg med expressbud till Estocolmo. 💜 (Bild lånad från Femina.)

Foto: NTB scanpix

Så himla fint! 💜 Gifter jag mig någon gång ska jag engagera Örjan i att göra något vackert till mig. 👰🏼💞 (Bild från Femina.)

 1. Kajsa skriver:

  Så himla fin bild på dig. Det ser ut som en vuxenbild av dig eller hur jag ska förklara, håret är magiskt och ljuset wow och du ser sååå snygg ut!

 2. H skriver:

  Wow, vilken bild! Som andra redan sagt så lyser det styrka genom den här bilden, samtidigt som sårbarheten finns där. Verkligen fint fångat i denna bilden🐆

  Beundrar hur ni hanterar situationen ni är i, såklart är det skittufft just nu. Men ni kommer att fixa detta! Ni kommer att landa och hitta era verktyg i vardagen & livet. Ni har sådan omtanke och fin respekt för varandra❤️

 3. Lindan skriver:

  Instämmer!! Det var/är en RIKTIGT fin bild av dig!! Den andas styrka och sårbarhet på samma gång! <3 Och så himla snyggt i svartvitt också!!
  Hoppas verkligen allt "faller på plats" för Niklas och er så småningom, och att FK tar sitt förnuft till fånga!! När jag blev sjukskriven för utmattningssyndrom och grova sömnbesvär så hamnade jag i en liknande situation…Då fick jag gräva fram de små ynka krafterna jag hade kvar, för att skriva långa/bestämda/utförliga brev för att överklaga deras märkliga beslut (vad SKÖNT det måste vara för Niklas som har DIG som kan hjälpa till med detta, för själv är man ju inte på topp i ett sådant läge…!). Jag jagade runt bland läkare, sjukgymnaster, och andra jag varit i kontakt med, för att även få med intyg från dessa….Och vet du vad – jag fick RÄTT!! Så om ni orkar – sluta inte kämpa! Jag önskar av hela mitt hjärta att det löser sig för er till slut…. <3
  STOOOOR VARM KRAM!!/Lindan

 4. L skriver:

  HÅRSPÄNNNET!! Wow!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..