HEMMA! Och tjuvkik på vindslyan!

IMG_0075

HEMMA❣️Det var en väldans glad liten Iggy som kastade sig i pappas famn när vi kom hem i lördags kväll. Tintan var också glad som en liten lax (eller okej, mus! 🐭) och hade nemas problemas att mysa in sig hos pappa på direkten. Niklas var rädd att hon skulle vara lite avvaktande, men hon hade benkoll på pappsen på en gång. 😊 Facetime har ju gått varmt under de två månader vi varit isär, och vi har skickat bilder och filmer nästan varje dag.

Niklas var SÅ GLAD, och jag liksaså. ❤️ Det kändes lite märkligt att rulla in på Söders höjder ska jag erkänna, och inte helt bra i magen. Den klassiska sägningen ”Du vet vad du har, men inte vad du får” stämmer ju så bra. I Hova hade vi en vardag som funkade – nu måste vi bygga upp en ny. Men det kommer bli jättebra, det känner jag i hela kroppen. Även magen nu. 😘

img_4919

Och hur var det att komma hem till vindslyan då…? Som såg ut såhär när jag åkte: 👆🏻 Men som ser ut såhär nu:

IMG_0113

Ja det var jäääääävligt GÖTT ska jag säga! 😭✨🙏🏻 FY SATAN vad fint det är här hemma! 😍🎉 Allt är inte klart (lister ska på, dörrar ska bytas, alla väggar och tak ska målas, möbler saknas, lampor ska upp osv) men GRUNDEN ÄR NU VANSINNESFIN!

Niklas slet som en liten gris för att få i ordning lyan innan vi kom, på fredagen var det fortfarande byggmaterial och maskiner överallt, täckpapp på golven och byggdamm ööööverallt. Han ville så gärna att det skulle kännas lyxigt att komma hem. Och det lyckades han verkligen med. 😭❤️

IMG_0115

Jag älskar, älskar, ÄLSKAR färgerna här hemma. Det mesta går i brunt och grönt och det ger en SÅ LUGN vibe. 🌿 Skinnsoffan är magisk (från Sofacompany) och den gröna sammetssoffan är bara SÅ SABLA FIN! Från Made. Tillsammans blir de världens finaste och mysigaste hänghörna där vi i familjen kan mysa, sitta å snacka och kolla på teve. Ni ska få se mer övergripande helhetsbilder senare såklart! 😚

IMG_0119

Sneak peek på vårt nya (eller gamla, det är loppis!) soffbord och vår smarta puff med förvaring inuti.

platsbyggd garderob vanja wikström

Mitt rum är helt sjukt faktiskt. 😳 Helt sjukt FINT. 😭 Kan knappt haja att jag får BO DÄR? Garderoben är som tagen ur Sex and the City (har hur länge som helst haft Carries walk in-closet som DRÖM, typ sen jag var 20 bast 🙊), och Niklas hade till och med hängt in alla mina kläder så att jag skulle känna mig extra hemma och slippa rafsa i flyttkartonger efter strumpor och blusar. 🙏🏻

IMG_0109

Och på tal om Niklas. Vet att ni är många som undrar hur han mår, vi tar det senare. Just nu är han bara SÅ glad att vi är hemma, även om det är en gigantisk omställning för honom. Han gosar med Iggy och Tintan så mycket han kommer åt, och även jag får mig en rackarns massa kramar. Som jag mer än gärna tar emot, känns SÅ rätt att vara här nu och försöka få livet på banan igen. 💞

IMG_0107

Och på tal om livet – i dag började allvaret för kidsen. Förisstart för båda. Tintan var bara på plats 1,5 timma men det gick huuur bra som helst. Upptäckte dessutom att hennes lilla bonuskusin som är nästan exakt lika gammal går på samma avdelning. Söder e litet! 😂 Är inte orolig alls över hur Tintan ska fixa föris faktiskt. Hon är självgående och framåt. Och vi var ju ett gäng gånger på öppna föris i Hova, det tyckte hon bara var HUUR kul som helst.

Lite läskigare för Iggy dock, vars kompisar (som alla är ett år äldre iom att han är född i januari) har gått vidare till förskoleklass, och han är ”ensam” kvar. Men det kommer gå bra det också, det vet jag. Han är en otroligt fin liten person som är schysst och snäll och lyhörd, så även om det är urläskigt just nu så kommer han få nya polare. Och de gamla har han ju kvar, så egentligen blir det ju dubbelt upp på kompiskontot. Blir bra, men kommer nog ta en del tid.

Nåväl, nu vaknar Tintan strax så jag får avrunda. Kul att jag hann visa lite av lyan, mer kommer! 👹 Nu ska jag återgå till att märka kläder (haffade alla såna där ”måsteplagg” till Tintan i dag som behövs till förislivet 👆🏻) och koka nappar. 😅

LOADING..