Skjutdörren klar – och i morgon blir det rundtur i vindslyan!

platsbyggd skjutdörr vanja wikström lägenhet

I torsdags blev vår platsbyggda skjutdörr klar – då kom nämligen finsnickaren och monterade det frostade glaset. Resultatet är bara så VANSINNESFINT! 😭😍 Sååå tacksam för Zandra och Henke på Esteriör som ju hjälpt oss att planera och inreda vindslyan, och som kom på idén med en sån här skjutdörr. Hade AAALDRIG kommit på det själv. 🙏🏻💘

Och hörrni – i går lyckades vi filma en liten rundtur i vindslyan. 🙊 Tänker att ni är lika nyfikna på renoveringens framfart som jag var när jag kom hem, så i morgon kommer det ett klipp där ni får kika in hemma hos oss. Hoppas ni e peppppp! 😃🎉

  1. Lina skriver:

    Såg precis dina stories med alla bilderna, skrattade så jag grät… ”Så JÄVLA pepp” 😂😂😂

  2. Åsa skriver:

    Det kan du haja:) Superpepp! Snyggt det blev med den goda idén!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..